James Newton Howard filmzenei koncert 2017-ban Budapesten - Jegyek itt!

Kelt: 2016.09.14 kovacsad

James Newton Howard filmzenei koncert 2017-ban Budapesten - Jegyek itt! James Newton Howard filmzenei koncert 2017. november 5-én Budapestenk a Papp László Sportarénába.

Hans Zimmer és Ennio Morricone után 2017-ben újabb zenei zseni érkezik Budapestre. 2017. november 5-én James Newton Howard filmzenei koncertje érkezik a Papp László Sportarénába. 

James Newton Howard zeneszerzőként, zenészként és dalszerzőként a filmezés minden szintjét megjárta, és minden filmes műfajban alkotott. Számos díjra jelölték. Kisgyermek korában kezdett zenét tanulni, és a Santa Barbarai (Kalifornia, USA) Music Academy of the Westre iratkozott be, majd zongoristaként a University of Southern California oklevelét szerezte meg. Az 1970-es évek végén, az 1980-as évek elején Elton John turnéin játszott billentyűsként. Az 1980-as évek közepén fordult a filmzene felé.

Nevéhez olyan legendás filmek zenéi kötődnek, mint a King Kong, Batman: Kezdődik, Az éhezők viadala széria, Micsoda nő, Legenda vagyok, Jelek, A sebezhetetlen, A szökevény, A falu, Álljon meg a nászmenet

Pályája során töbször jelölték már Oscar díjra, s dolgozott együtt már Hans Zimmerrel is, akivel együtt írták a A sötét lovag zenéjét.

Jegyinfók és jegyvásárlás itt!

A budapesti koncerten szimfónikus zenekarral és kórussal kiegészülve érkezik, hogy a lehető legjobb minőségben szólaljanak meg a legendás filmzenéi.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Lindsey Stirling koncert 2017-ben Budapesten az Arénában - Jegyek itt!
Lindsey Stirling koncertezik Budapesten 2017. február 27-én a Papp László Sportarénában. Legutóbbi teltházas aréna koncertje után most új albumának a Brave Enough világkörüli turnéjának keretein belül látogat el Budapestre.
Alexandrov együttes 2017-ben Budapesten a Papp László Sportarénában - Jegyek itt!
Az Alexandrov együttes 2017. május 28-án a Papp László Budapest Sportarénában lép fel. Az Alexandrov Ének- és Táncegyüttes, ismertebb néven Alexandrov, az orosz hadsereg művészeti együttese legendás orosz dalokat s pár világslágert hoz el az Arénába.
Harry Potter filmzenei koncert 2017 - Jegyek itt!
2017. február 26-án a Harry Potter legenda újra éled, ugyanis a Harry Potter és a bölcsek köve film koncert Bécsbe érkezik a Wiener Stadthalleba.
Ennio Morricone koncert Bécsben - Jegyek a 2017-es koncertre itt!
Ennio Morricone koncert 2017. február 8-án a bécsi Wienner Stadthalleban. Jegyek az arénakoncertre itt!
A Cirque du Soleil 2017-ben az Amaluna előadását hozza el - Jegyek itt!
Amaluna - A Cirque du Soleilelőadása 2017. március 9.-től április 2-ig Bécsben a Wien Neu Marx-ban.
Budapesti Újévi Koncert Mága Zoltán Sztárvendégeivel 2019-ben az Arénában - Jegyek itt!
A Budapesti Újévi koncert 2019. január 1-én Budapesten az Arénában ismét megrendezésre kerül. Jegyek Mága Zoltán 2019-es Újévi koncertjére itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

Ezt olvasta már?x