Harry Potter filmzenei koncert 2017 - Jegyek itt!

Kelt: 2016.08.20 kovacsad

Harry Potter filmzenei koncert 2017 - Jegyek itt! 2017. február 26-án a Harry Potter legenda újra éled, ugyanis a Harry Potter és a bölcsek köve film koncert Bécsbe érkezik a Wiener Stadthalleba.

2017. február 26-án a Harry Potter legenda újra éled, ugyanis a Harry Potter és a bölcsek köve film koncert Bécsbe érkezik a Wiener Stadthalleba.

A filmvetítést élő zenével kíséri a Radiosymphonieorchestra Pilsenből. A koncertet csak 12 éven felülieknek ajánlják!

Jegyvásárláshoz kattints ide!

A történet:

Ebben a filmben ismerkedhetünk meg Harry Potter-rel, aki a filmfőszereplője. Sok furcsa dolgok történnek vele addig, míg nevelőszüleinél lakik, Vernon és Petunia Dursley-nál. Unokatestvére Dudley Dursley megkeseríti Harry életét az állandó gúnyolódásával és bántalmazásaival. Harry árva volt, Dursley-ék azt mondták neki, hogy a szülei autóbalesetben haltak meg, de ez nem volt igaz. Harry szülei nagyra becsült varázslók voltak, James és Lilly Potter. Halálukat Voldemort Nagyúr okozta, amikor a kis Harry még csak egy éves volt. A fiúval is megpróbált végezni, de valamilyen rejtélyes ok miatt nem sikerült, és a varázserejét is elvesztette,  Harryn csak egy villám alakú sebhely tanúskodott az esetről. Ezután Voldemort nem bukkant fel többet. A varázslóvilágban mindenki ismerte a nevét. Minderről Harry nem tudott semmit. Egy nap levelet kapott, de nagybátyja nem engedte, hogy elolvassa. Már szinte az őrület szélén állt a nagybácsi mivel elárasztották a hazát a baglyok által szállított levelek. Szó szerint menekült. Rubeus Hagrid ment el végül Harryért, aki a Roxfort kulcs- és háztájörzője. Hagridtől megtudta a 11 éves hősünk, hogy ő varázsló és felvételt nyert a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolájába. Ezután a vadőrrel megy el beszerezni az iskolai felszerelését az Abszol útra, a varázslók utcájába. Szeptember 1-jén, a kilenc és háromnegyedik vágányról induló Roxfort Expresszen megismerkedik Ron Weasley-vel, aki a barátja lesz. Később az iskolában a barátjuk lesz Hermione Granger. Ellenséget is talál magának Draco Malfoy személyében. Rögtön elsőéves korában barátaival együtt izgalmas kalandokba keverednek. Amikor megtudja, Voldemort elakarja lopni a Bölcsek Kövét, azt az anyagot amelyből életelixír nyerhető és minden fémet arannyá tud változtatni, ekkor eldönti, hogy Ronnal és Hermionével még Voldemort előtt megszerzik a követ..

További érdekes koncertek lentebb a kapcsolódó cikkekben

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Houdini varázslatos musical a MOM Sportban - Jegyek itt!
Parádés szereposztással, meghökkentő látványvilággal 2016. november 5-én a MOM Sportban kerül színpadra a híres, magyar származású illuzionista, Harry Houdini életét feldolgozó varázslatos musical a Houdini musical.
Ennio Morricone koncert Bécsben - Jegyek a 2017-es koncertre itt!
Ennio Morricone koncert 2017. február 8-án a bécsi Wienner Stadthalleban. Jegyek az arénakoncertre itt!
José Carreras koncert 2018-ban Budapesten az Arénában - Jegyek itt!
José Carreras koncert 2018. december 19-én Budapesten a Papp László Sportarénában
A Cirque du Soleil 2017-ben az Amaluna előadását hozza el - Jegyek itt!
Amaluna - A Cirque du Soleilelőadása 2017. március 9.-től április 2-ig Bécsben a Wien Neu Marx-ban.
Il Volo koncert Magyarországon - Jegyek a 2019-es karácsony előtti koncertre itt!
Az Il Volo koncertje 2019. szeptember 29-én A Papp László Budapest Sportarénában kerül megrendezésre. Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

Ezt olvasta már?x