Harry Potter filmzenei koncert 2017 - Jegyek itt!

Kelt: 2016.08.20 kovacsad

Harry Potter filmzenei koncert 2017 - Jegyek itt! 2017. február 26-án a Harry Potter legenda újra éled, ugyanis a Harry Potter és a bölcsek köve film koncert Bécsbe érkezik a Wiener Stadthalleba.

2017. február 26-án a Harry Potter legenda újra éled, ugyanis a Harry Potter és a bölcsek köve film koncert Bécsbe érkezik a Wiener Stadthalleba.

A filmvetítést élő zenével kíséri a Radiosymphonieorchestra Pilsenből. A koncertet csak 12 éven felülieknek ajánlják!

Jegyvásárláshoz kattints ide!

A történet:

Ebben a filmben ismerkedhetünk meg Harry Potter-rel, aki a filmfőszereplője. Sok furcsa dolgok történnek vele addig, míg nevelőszüleinél lakik, Vernon és Petunia Dursley-nál. Unokatestvére Dudley Dursley megkeseríti Harry életét az állandó gúnyolódásával és bántalmazásaival. Harry árva volt, Dursley-ék azt mondták neki, hogy a szülei autóbalesetben haltak meg, de ez nem volt igaz. Harry szülei nagyra becsült varázslók voltak, James és Lilly Potter. Halálukat Voldemort Nagyúr okozta, amikor a kis Harry még csak egy éves volt. A fiúval is megpróbált végezni, de valamilyen rejtélyes ok miatt nem sikerült, és a varázserejét is elvesztette,  Harryn csak egy villám alakú sebhely tanúskodott az esetről. Ezután Voldemort nem bukkant fel többet. A varázslóvilágban mindenki ismerte a nevét. Minderről Harry nem tudott semmit. Egy nap levelet kapott, de nagybátyja nem engedte, hogy elolvassa. Már szinte az őrület szélén állt a nagybácsi mivel elárasztották a hazát a baglyok által szállított levelek. Szó szerint menekült. Rubeus Hagrid ment el végül Harryért, aki a Roxfort kulcs- és háztájörzője. Hagridtől megtudta a 11 éves hősünk, hogy ő varázsló és felvételt nyert a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolájába. Ezután a vadőrrel megy el beszerezni az iskolai felszerelését az Abszol útra, a varázslók utcájába. Szeptember 1-jén, a kilenc és háromnegyedik vágányról induló Roxfort Expresszen megismerkedik Ron Weasley-vel, aki a barátja lesz. Később az iskolában a barátjuk lesz Hermione Granger. Ellenséget is talál magának Draco Malfoy személyében. Rögtön elsőéves korában barátaival együtt izgalmas kalandokba keverednek. Amikor megtudja, Voldemort elakarja lopni a Bölcsek Kövét, azt az anyagot amelyből életelixír nyerhető és minden fémet arannyá tud változtatni, ekkor eldönti, hogy Ronnal és Hermionével még Voldemort előtt megszerzik a követ..

További érdekes koncertek lentebb a kapcsolódó cikkekben

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Houdini varázslatos musical a MOM Sportban - Jegyek itt!
Parádés szereposztással, meghökkentő látványvilággal 2016. november 5-én a MOM Sportban kerül színpadra a híres, magyar származású illuzionista, Harry Houdini életét feldolgozó varázslatos musical a Houdini musical.
Ennio Morricone koncert Bécsben - Jegyek a 2017-es koncertre itt!
Ennio Morricone koncert 2017. február 8-án a bécsi Wienner Stadthalleban. Jegyek az arénakoncertre itt!
José Carreras koncert 2018-ban Budapesten az Arénában - Jegyek itt!
José Carreras koncert 2018. december 19-én Budapesten a Papp László Sportarénában
A Cirque du Soleil 2017-ben az Amaluna előadását hozza el - Jegyek itt!
Amaluna - A Cirque du Soleilelőadása 2017. március 9.-től április 2-ig Bécsben a Wien Neu Marx-ban.
Maluma Aréna koncert 2019-ben! Jegyek, jegyárak és vásárlás itt!
Maluma koncert 2019. június 23-án Budapesten a Papp László Sportaréna színpadán. A budapesti koncert a F.A:M.E. tour része.
A Mézga család színházban hódít - Jegyek a Mézga család előadásokra itt!
A Mézga család Győr, Budapest, Debrecen, Keszthely, Veszprém, Győr, Szekszárd, Eger, Szombathely, Szekszárd, Békéscsaba, Dunaújváros, Gödöllő, Miskolc színházaiban Magyar Attila, Bodrogi Attila, Balázs Andrea, Kokas Piroska, Andrádi Zsanett, ...

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

Ezt olvasta már?x