Alexandrov együttes 2017-ben Budapesten a Papp László Sportarénában - Jegyek itt!

Kelt: 2016.09.09 kovacsad

Alexandrov együttes 2017-ben Budapesten a Papp László Sportarénában - Jegyek itt! Az Alexandrov együttes 2017. május 28-án a Papp László Budapest Sportarénában lép fel. Az Alexandrov Ének- és Táncegyüttes, ismertebb néven Alexandrov, az orosz hadsereg művészeti együttese legendás orosz dalokat s pár világslágert hoz el az Arénába.

Ismét Magyarországra érkezik a legendás Alexandrov együttes, az orosz hadsereg csapata. 2017. májusában ismét több ezer néző fogja látni az egyedülálló produkciót, amelyben visszatér szólistaként Vadim Ananev vagy Boris Dyakov.

Az Alexandrov története vissza nyúlik 1928-ba amikor az együttes megkezdte tevékenységét mindössze tizenkét taggal. Az Alexandrov vezette csapat kelle hogy ösztönözze a fáradt katonákat az ének és a tánc előadással. A második világháború alatt mintegy 1500 előadást tartottak. Később, a csapat nőtt s mára 300 tagot számlál és vált a szovjet kulturális propaganda ikonjává vál világszerte.

2017. május 28-án a Papp László Budapest Sportarénában lép fel az Alexandrov együttes.

Jegyek már 3900 forinttól kaphatóak! Jegyinfók és jegyvásárlás itt!

Az Alexandrov Ének- és Táncegyüttes, ismertebb néven Alexandrov, az orosz hadsereg művészeti együttese. Tagjai kizárólag meghallgatáson válogatott nagy tehetségű és hangú férfiak. Az előadások az orosz népdalok, vallásos énekek, egyvelegéből állnak és modern zenei feldolgozások.

A csodálatos hangzású férfikórus és a remek szólóénekesek előadásában olyan művek hangzanak fel, mint a Volgai hajósok dala, Kalinka, Moszkvai éjszakák, Katyusa, a Partizán dal, a Torreádor dal és a Csempészek kórusa a Carmenből, a Szabadságkórus a Nabucco-ból, részletek a Borisz Godunov, a Turandot című operákból, a híres Jingle Bells, egy spanyol egyveleg, Ave Maria és más szakrális dalok. 

Minden előadásukon  több mint 100 művész lép színpadra, hogy egy lélegzetelállító és felejthetetlen élményt nyújtson a közönségnek. 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

José Carreras karácsonyi koncert 2016/2017 Budapest-Pozsony-Graz Jegyek itt!
José Carreras 2016-ban és 2017-ben Budapesten az Arénában, Pozsonyban és Graznban ad koncertet. Jegyek a José Carreras koncertekre itt!
A Cirque du Soleil 2017-ben az Amaluna előadását hozza el - Jegyek itt!
Amaluna - A Cirque du Soleilelőadása 2017. március 9.-től április 2-ig Bécsben a Wien Neu Marx-ban.
Ennio Morricone koncert Bécsben - Jegyek a 2017-es koncertre itt!
Ennio Morricone koncert 2017. február 8-án a bécsi Wienner Stadthalleban. Jegyek az arénakoncertre itt!
Cesar Millan Live a nagy kutya show 2017-ben Budpesten az Arénában - Jegyvásárlás itt!
2017. március 18-án Budapesten a Papp László Sportarénában lesz látható Cesar Millan élő kutya showja. a Cesar Millan Live 2017-es aréna showra jegyek már kaphatóak!
Látványos Karácsonyi Fényshow  - Videó itt!
Egy nagyon látványos videó kering a Facebookon az egyik karácsonyi vásár éjszakai fényshowjáról.
Adventkor is forog a Budapest Eye! Jegyek és nyitvatartás itt! Próbáld ki ingyen!
Különleges élmény lehet az Óriáskerék Adventkor is. Most akár INGYEN is kipróbálhatod ha szerencsés vagy.
Nyerj jegyet a Harlem Gospel Choir Beyonce koncertjére!
A Harlem Gospel Choir idei magyarországi turnéját 2017. december 11-én zárja majd a Budapest Kongresszusi Központban 19 óra 30 perces kezdéssel. Utolsó műsorukhoz csatlakozik Szarka Tamás is, a tervek szerint ő énekli az utolsó két dalt. Beyoncé ...
Fényvillamos 2017-ben Szegeden! Menterend itt!
A Fényvillamos minden évben óriási és közkedvelt attrakció országszerte, így Szegeden is. Az adventi fények felgyújtásával egy időben szokott útra kelni, hogy fényt vigyen az adventi programok sokaságába. A 2017. november 24. (pénteki) ...

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

Ezt olvasta már?x