Az IMPOSSIBLE Live - Luis de Matos bűvész showja 2025-ben Budapesten - Jegyek itt!

Kelt: 2024.02.01 Juhasz Julianna

Az IMPOSSIBLE Live - Luis de Matos bűvész showja 2025-ben Budapesten - Jegyek itt! Az IMPOSSIBLE Live - Luis de Matos bűvész showja 2025. május 16 és 18 között Budapesten a BOK Csarnokban látható. Jegyek itt!

Örömmel jelentjük be, hogy a világ legjobb illuzionista showja, a "Luis de Matos IMPOSSIBLE Live," új szereplőgárdával és lenyűgöző illúziókkal tér vissza a világ nagyszínpadaira. Luis de Matos, a portugál bűvész, aki háromszor nyerte el a hollywoodi The Academy of Magical Arts díját, és a történelem legfiatalabb Devant-díjas bűvésze, ismét egy új, rendkívüli utazásra hívja Önöket az illúziók csodálatos világába, ahol a lehetetlen valósággá válik.

Az előadásban Joana Almeida táncos és asszisztens, valamint a Momentum Crew, a break-tánc világbajnokai is részt vesznek, és további négy kiváló bűvész csatlakozik hozzájuk, hogy együtt felejthetetlen élménnyel gazdagítsák a közönséget.

A The Illusionists rajongói már jól ismerik Luis de Matost is, aki világkörüli turnéra indul, amelynek MAagyarország is állomása lesz. Az IMPOSSIBLE Live - Luis de Matos bűvész showja 2025. május 16 és 18 között Budapesten a BOK Csarnokban látható.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A fellépők teljes névsorát még nem hozták nyilvánosságra. 

Megosztás:


 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

Ezt olvasta már?x