Újévi Operett Gála 2016-ban a debreceni Kölcsey Központban - Jegyek itt!

Kelt: 2015.11.13 kovacsad

Újévi Operett Gála 2016-ban a debreceni Kölcsey Központban - Jegyek itt! Az Újévi operettgálán a Kodály Filharmonikusok kíséretével többek között Oszvald Marika, Homonnay Zsolt, Dolhai Attila, Szabó Dávid, Lévai Enikő, Vermes Tímea, Kékkovács Mara is pódiumra lép, a legnagyobb magyar és külföldi szerzők csodálatos dalaival. Lehár Ferenc, Kálmán Imre, vagy Ábrahám Pál felejthetetlen muzsikái igazi szenvedélyes és derűs kikapcsolódást ígérnek a könnyedebb műfaj kedvelőinek.

Fergeteges évkezdet a Kodály Filharmonikusoknál! Ismét eljönnek Debrecenbe a Budapesti Operettszínház sztárjai a műfaj legismertebb szerzőinek legnagyszerűbb dalaival! Szinte már hagyomány, hogy január elején zenés utazásra invitálják nézőiket a Budapesti Operettszínház sztárjai. 

2016 január 9-én Debrecenben a Kölcsey Központban Újévi Operett gálával várják a közönséget.. Az Újévi operett-musicalgála műsorán a legnagyobb operettslágerek szerepelnek, némi musicallel, operával fűszerezve.

A legnépszerűbb dallamok ismét felcsendülnek Debrecenben is a Budapesti Operettszínház sztárszólistáinak előadásában. Az Újévi operettgálán a Kodály Filharmonikusok kíséretével többek között Oszvald Marika, Homonnay Zsolt, Dolhai Attila, Szabó Dávid, Lévai Enikő, Vermes Tímea, Kékkovács Mara is pódiumra lép, a legnagyobb magyar és külföldi szerzők csodálatos dalaival. Lehár Ferenc, Kálmán Imre, vagy Ábrahám Pál felejthetetlen muzsikái igazi szenvedélyes és derűs kikapcsolódást ígérnek a könnyedebb műfaj kedvelőinek.

Jegyek már 2900 forinttól kaphatóak! Jegyinfók és jegyvásárlás itt!

Műsor: népszerű operett-, opera- és musical-darabok

Közreműködnek: az Operettszínház sztárjai, a Budapesti Operettszínház Balettkara és a Kodály Filharmonikusok 

Vezényel: Somogyi-Tóth Dániel

Rendező: KERO®

A debreceni gálát megelőzően Sopronban is fellép az Operettszínház csapata. Részletek lentebb a kapcsolódó cikkekben.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Generál koncert Debrecenben! Jegyek itt!
2015. december 26-án Debrecen ad otthont a Generál koncertnek a debreceni Kölcsey Központ színpadán. Együtt énekel Karácsony János, Novai Gábor, Várkonyi Mátyás és Horváth Charlie.
Újévi Operettgála 2016-ban a soproni Novomatic Arénában - Jegyek itt!
Fellépők: Dolhai Attila, Veres Tímea, Kállay Bori, Langer Soma, Homonnay Zsolt, Lukács Anita, Laki Péter, Lévai Enikő, Szabó Noémi, Szabó Dávid, Kékkovács Mara
Karácsonyi musical karácsonykor az Operettszínházban - Isten pénze jegyek itt!
Az Isten pénze karácsonyi musicalhez Müller Péter írta a szövegkönyvet, Tolcsvay László szerezte a zenét, Müller Péter Sziámi költötte a dalszövegeket.
Szilveszteri Operetthajó 2015 - Jegyek itt!
2015. december 31-én is fergeteges műsorral várja a közönséget az Operetthajó!
Budapesti Újévi Koncert 2016-ban Mága Zoltánnal és sztárvendégeivel az Arénában - Jegyek itt!
2016. január 1-én a Papp László Budapest Sportarénában ismét válogatott sztárokkal kerül megrendezésre a Budapesti Újévi Koncert Mága Zoltánnal és sztárvendégeivel.
Szilveszteri Sas Kabaré 2018 - Jegyek itt!
2018. december 31-én ismét Sas Kabaré Szilveszter a Fészek klubban. Jegyek már kaphatóak!
Ed Sheeran koncert 2019-ben a Sziget Fesztiválon! Jegyek itt!
Ed Sheeran koncertje 2019. augusztus 7-én Budapesten a Sziget Fesztiválon kerül megrendezésre.
Álomutazó musical 2018-ban a BOK Csarnokban - Jegyvásárlás itt!
Újra lesz Álomutazó musical! 2018 decemberében várja a közönséget a BOK Csarnokban (SYMA Csarnok) Álomutazó. A Tulipán Tündér új produkciója. Stohl András, Szabó Győző, Schell Judit, Zséda (Zsédenyi Adrienn), Keresztes Ildikó, Falusi Mariann, ...

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

Ezt olvasta már?x