Budapesti Újévi Koncert 2016-ban Mága Zoltánnal és sztárvendégeivel az Arénában - Jegyek itt!

Kelt: 2015.08.21 kovacsad

Budapesti Újévi Koncert 2016-ban Mága Zoltánnal és sztárvendégeivel az Arénában - Jegyek itt! 2016. január 1-én a Papp László Budapest Sportarénában ismét válogatott sztárokkal kerül megrendezésre a Budapesti Újévi Koncert Mága Zoltánnal és sztárvendégeivel.

A Budapesti Újévi Koncert hagyományát Mága Zoltán teremtette meg hazánkban. Mága Zoltán Újévi koncertje 2016-ban nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre.

A koncerten a legkiemelkedőbb hazai művészek mellett minden évben számos külföldi sztár is fellép. Több operacsillag is tiszteletét tette már a koncerteken és a hazai sikerek nyomán Mága Zoltán az Újévi koncertjét Bécsben és Amerikában is megrendezi.

2016. január 1-én a Papp László Budapest Sportarénában ismét válogatott sztárokkal kerül megrendezésre a Budapesti Újévi Koncert Mága Zoltánnal és sztárvendégeivel.

A 2016-os újévi koncert jegyinfók és jegyvásárlás itt!

Számos család karácsonyfája alatt található meg mint ajándék az újévi koncertre szóló jegy, ami igényes szórakozást ígér a családoknak.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Szilveszteri Vámprok bálja musical - Jegyek itt!
A Vámpírok bálja musical már több éve látható Szilveszterkor is, amikor a nézők az előadást követően a vámpírokkal koccinthatnak, hogy utána az élménytől felüdülve köszönthessék az Újévet. Nem lesz ez máshogy 2015. december 31-én sem, ...
Szilveszteri Sas Kabaré 2016 - Jegyek itt!
Köszöntes az Újévet a Saskabaré sztárjaival!
Csajkovszkij: A diótörő - A Royal Opera House előadásainak élő közvetítése Londonból - Jegyek itt!
A Royal Opera House előadásainak élő közvetítése lesz látható Londonból a Vígadóban 2015. december 16-án. Jegyek már kaphatóak!
Ennio Morricone koncert 2016-ban az Arénában - Jegyek a budapesti koncertre itt!
A The 60 years of music című jubileumi Ennio Morricone koncert 2016. január 17-én lesz látható a Papp László Sportarénában.
Szekeres Adrien Ajándék koncert 2015-ben az Arénában - Jegyvásárlás itt!
Szekeres Adrien 2015. december 28-án a Papp László Sportarénában ad ismét koncertet, több mnit 6 év után. Számos adventi koncert után, most a két ünnep között várja a rajongóit egy ünnepi hangulatú kellemes koncertre.
Palya Bea koncert a Zeneakadémián - Jegyek itt!
2015. december 30-án a Zeneakadémiát ad koncertet Palya Bea
Queen show 2019-ben Budapest, Debrecen, Miskolc, Győr, Szombathely, Veszprém színpadain!
A Killer Queen - Queen show from London koncertshow egyenesen Londonból érkezik Magyarországra és Budapest, Veszprém, Debrecen, Miskolc, Gödöllő, Keszthely, Győr és Szombathely közönségét biztosan elkápráztatja majd. Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

Ezt olvasta már?x