Újévi Operettgála 2016-ban a soproni Novomatic Arénában - Jegyek itt!

Kelt: 2015.12.29 kovacsad

Újévi Operettgála 2016-ban a soproni Novomatic Arénában - Jegyek itt! Fellépők: Dolhai Attila, Veres Tímea, Kállay Bori, Langer Soma, Homonnay Zsolt, Lukács Anita, Laki Péter, Lévai Enikő, Szabó Noémi, Szabó Dávid, Kékkovács Mara

Szinte már hagyomány, hogy január elején zenés utazásra invitálják a nézőket Sopronban a Budapesti Operettszínház sztárjaival.

Nem lesz ez másképp 2016 első hétvégéjén sem. 2016 január 2-án egy Újévi Operett Gálával várják a közönséget Sopronban a Novomatic Arénában.

Az Újévi operett-musical gála műsoron a legnagyobb operett slágerek szerepelnek, némi musicallel, operával fűszerezve. Többekközött felcsendül pár sláger a jubileumát ünneplő Csárdáskirálynőből is. Köszöntse idén is az Operettszínházzal az új évet!

Jegyinfók és jegyvásárlás itt!

Fellépők: Dolhai Attila, Veres Tímea, Kállay Bori, Langer Soma, Homonnay Zsolt, Lukács Anita, Laki Péter, Lévai Enikő, Szabó Noémi, Szabó Dávid, Kékkovács Mara

 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Óz, a csodák csodája mesemusical a Vígszínházban - Jegyek 500 forinttól itt!
2015 októberében mutatja be a Vígszínház az Óz a csodák csodája mesemusicalt. A Dorothy, a kansasi lány és kutyusa, Totót hatalmas kalandjából készült már film, musical és számtalan feldolgozás.
Karácsonyi musical karácsonykor az Operettszínházban - Isten pénze jegyek itt!
Az Isten pénze karácsonyi musicalhez Müller Péter írta a szövegkönyvet, Tolcsvay László szerezte a zenét, Müller Péter Sziámi költötte a dalszövegeket.
Szilveszteri Vámprok bálja musical - Jegyek itt!
A Vámpírok bálja musical már több éve látható Szilveszterkor is, amikor a nézők az előadást követően a vámpírokkal koccinthatnak, hogy utána az élménytől felüdülve köszönthessék az Újévet. Nem lesz ez máshogy 2015. december 31-én sem, ...

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

Ezt olvasta már?x