Ingyenes Andrea Bocelli koncert 2016-ban Budapesten a Bazilikában!

Kelt: 2016.09.28 kovacsad

Ingyenes Andrea Bocelli koncert 2016-ban Budapesten a Bazilikában! Az Il Grande Misteri The Family Gospel School of Humanity for the current times című kezdeményezés keretein belül Andrea Bocelli 2016. november 5-én INGYENES koncertet ad Budapesten a Szent István Bazilikában.

"Hidak kellenek és nem falak” a legfontosabb mondat amit Ferenc pápa mondott, s ez a gondolat amin elindulva létrejött a kultúrákat, népeket s akár vallásokat is összehozó kezdeményezés, amelynek keretein belül Európa legszepp és legnagyobb templomaiban ad koncertet Andrea Bocelli.

Az Il Grande Misteri The Family Gospel School of Humanity for the current times című kezdeményezés keretein belül Andrea Bocelli 2016. november 5-én INGYENES koncertet ad Budapesten a Szent István Bazilikában. (Facebook esemény itt!)

A koncert regisztráció köteles. 
Regisztrálni a www.ilgrandemistero.com oldalon lehet.

A főleg vallási témájú műsor célja, hogy összehozza a családokat és az embereket, méghozzá egy szent helyen, a TEMPLOMBAN!

Azoknak, akik biztosra akarnak menni ajánljuk figyelmébe Andrea Bocelli európai turnéját, amelyre már árulják a jegyeket. Jegyinfók itt!

 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

A monarchia keringő a Bécsi Spanyol Lovasiskola showja Budapesten az Arénában - Jegyek itt!
A Bécsi Spanyol Lovasiskola hozza el a Monarchia Keringő címmű lovas showt Budapestre 2016. december 3-4.-én a Papp László Sportarénába.
MozArt Group koncert Budapesten - Jegyvásárlás itt!
A MozArt group ismét Magyarországra látogat és 2017. január 4-én a Budapesti Kongresszusi Központban ad koncertet.
José Carreras koncert 2018-ban Budapesten az Arénában - Jegyek itt!
José Carreras koncert 2018. december 19-én Budapesten a Papp László Sportarénában
Alexandrov együttes 2017-ben Budapesten a Papp László Sportarénában - Jegyek itt!
Az Alexandrov együttes 2017. május 28-án a Papp László Budapest Sportarénában lép fel. Az Alexandrov Ének- és Táncegyüttes, ismertebb néven Alexandrov, az orosz hadsereg művészeti együttese legendás orosz dalokat s pár világslágert hoz el az Arénába.
Budapesti Újévi Koncert Mága Zoltán Sztárvendégeivel 2019-ben az Arénában - Jegyek itt!
A Budapesti Újévi koncert 2019. január 1-én Budapesten az Arénában ismét megrendezésre kerül. Jegyek Mága Zoltán 2019-es Újévi koncertjére itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

Ezt olvasta már?x