José Carreras koncert 2018-ban Budapesten az Arénában - Jegyek itt!

Kelt: 2017.06.23 Juhasz Julianna

José Carreras koncert 2018-ban Budapesten az Arénában - Jegyek itt! José Carreras koncert 2018. december 19-én Budapesten a Papp László Sportarénában

A 2017-es koncerteket követően 2018-ban folytatódik José Carreras koncertsorozata. A sztárénekes utolsó világkörüli turnéja után már csak Európában koncertezik főleg, s a magyar közönség szerencsés helyzetben van, hogy közel két év után újra Budapestre jön.

José Carreras 2018. december 19-én Budapesten a Papp Lálszló Sportarénában ad kocnertet. José Carreras karácsonyi koncertjére már elkezdték a jegyek értékesítését!

Jegyinfók és jegyvásárlás itt!

Ajándékozza meg Ön is szeretteit a varázslatos operaénekes koncertjének élményével.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

2017-ben érkezik a Shadowland 2 árnyékshow - Jegyek itt!
A Shadowland árnyékshow táncosai már Budapesten is nagy sikert arattak, és most Ausztriában lesznek újra láthatóak 2017. január 17 és február 22 között.
Voca People 2016-ban Debrecenben, Győrben, Szegeden és Budapesten - Jegyek itt!
A két ünnep között 2016. december 27-30. között a Voca People Magyarországon turnézik és Debrecen, Budapest, Szeged és Győr közönségéhez hozza el különleges előadását. Jegyek már kaphatóak!
Erős Pistás és Haragos Pistás szaloncukorral sokkolnak idén is!
Még hogy a karácsonyban nem lehet vicceskedeni?! Itt az Erős Pistás szaloncukor!
Diótörő Budapesten a Bábszínházban - Jegyek itt!
A Diótörő bábokkal és élő szereplőkkel kerül színpadra a Budapesti Bábszínházban a Diótörő 2020 decemberében. Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

Ezt olvasta már?x