José Carreras koncert 2018-ban Budapesten az Arénában - Jegyek itt!

Kelt: 2017.06.23 kovacsad

José Carreras koncert 2018-ban Budapesten az Arénában - Jegyek itt! José Carreras koncert 2018. december 19-én Budapesten a Papp László Sportarénában

A 2017-es koncerteket követően 2018-ban folytatódik José Carreras koncertsorozata. A sztárénekes utolsó világkörüli turnéja után már csak Európában koncertezik főleg, s a magyar közönség szerencsés helyzetben van, hogy közel két év után újra Budapestre jön.

José Carreras 2018. december 19-én Budapesten a Papp Lálszló Sportarénában ad kocnertet. José Carreras karácsonyi koncertjére már elkezdték a jegyek értékesítését!

Jegyinfók és jegyvásárlás itt!

Ajándékozza meg Ön is szeretteit a varázslatos operaénekes koncertjének élményével.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

2017-ben érkezik a Shadowland 2 árnyékshow - Jegyek itt!
A Shadowland árnyékshow táncosai már Budapesten is nagy sikert arattak, és most Ausztriában lesznek újra láthatóak 2017. január 17 és február 22 között.
Voca People 2016-ban Debrecenben, Győrben, Szegeden és Budapesten - Jegyek itt!
A két ünnep között 2016. december 27-30. között a Voca People Magyarországon turnézik és Debrecen, Budapest, Szeged és Győr közönségéhez hozza el különleges előadását. Jegyek már kaphatóak!
Fábry Sándor krácsonyi estje turnézik - Jegyek és helyszínek itt!
Fábry Sándor az Oh Tannenbaum karácsonyi estjével indul urszágos turnéra, hogy Veszprém, Békéscsaba, Tatabánya és Zalaegerszeg közönségét megnevettesse. Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

Ezt olvasta már?x