Szűcs Judith adventi koncertje Ócsán - Jegyek itt!

Kelt: 2018.09.22 kovacsad

Szűcs Judith adventi koncertje Ócsán - Jegyek itt! Szűcs Judith adventi műsora 2018. december 16-án Ócsán az Egressy Gábor Szabadidőközpontban. Jegyek itt!

Szűcs Judith munkássága, ismertsége és kiemelkedően jó hangja megkérdőjelezhetetlen. A művésznő már 1972-ben megmutatta igazi tehetségét a Ki Mit Tud c. műsorban, amelyet kiváló eredménnyel megnyert. Az igazi áttörést azonban 1977-es Metronóm fesztivál hozta meg, ahol is első ízben meghallhattuk a Táncolj még c. dalát, amely azóta is hallható a rádiókban.

A dalt hamarosan egy album is követte, amely pillanatok alatt platinalemez lett. Hazánk egyik olyan kiemelkedő ikonja, aki az országon kívül is ismerté vált, így az akkori Csehszlovákia, Szovjetunió, Kuba és Németország területén is megannyi koncerttel örvendeztette meg a nézőket. Azon különleges előadók közé tartozik, aki azóta is folyamatosan színpadon van és rengeteg további slágerrel ajándékozta már meg rajongóit. 

Szűcs Judith adventi műsora 2018. december 16-án Ócsán az Egressy Gábor Szabadidőközpontban.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Ócsán olyan dalokat hallhatunk majd tőle mint a Mondd mit tegyek, hogy érezd, Nincs rajtad kívül senki sem, Táncolj még, Járd el a Zorba dalát, Gyere a disco klub elé, és még sok más ismert dallam.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Ed Sheeran koncert 2019-ben a Sziget Fesztiválon! Jegyek itt!
Ed Sheeran koncertje 2019. augusztus 7-én Budapesten a Sziget Fesztiválon kerül megrendezésre.
Queen show 2019-ben Budapest, Debrecen, Miskolc, Győr, Szombathely, Veszprém színpadain!
A Killer Queen - Queen show from London koncertshow egyenesen Londonból érkezik Magyarországra és Budapest, Veszprém, Debrecen, Miskolc, Gödöllő, Keszthely, Győr és Szombathely közönségét biztosan elkápráztatja majd. Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

Ezt olvasta már?x