Hallelujah Tour 2025 - Thhe Golden Voices of Gospel koncert 2025-ben Budapesten - Jegyek itt!

Kelt: 2024.05.08 Juhasz Julianna

Hallelujah Tour 2025 - Thhe Golden Voices of Gospel koncert 2025-ben Budapesten - Jegyek itt! A Hallelujah Tour keretein belül a THE GOLDEN VOICE OF GOSPEL 2025. január 10-én az Erkel Színházban ad koncertet Budapesten.

THE GOLDEN VOICE OF GOSPEL egy izgalmas turné keretében járja a világot, hogy hangszeres és tradicionális kórustémákon keresztül mutassa be a gospel szépségeit. 2000-es indulásakor a formációt megálmodó Dwight Robson Tiszteletes a gospel műfaj legjobb amerikai képviselőit hívta meg együttesébe. Hosszú út vezetett Missouri St. Louis gettójából a mostani világturnéig, amelyen Robson már elismert Tiszteletesként hirdetheti az élet szeretetét.

Robson már 10 éves korától tagja volt a helyi templom kórusának. Tanulmányait Kaliforniában, Kansasban, majd a bostoni Egyetemen végezte. Doktori címe mellé teológiai mesterfokozatot szerzett, majd 14 éven át lelkipásztorként szolgált. Teljes odaadással vezette templomának gyermek- és felnőttkórusait, és a zenekarát. Zene iránti alázata és a közössége iránti önzetlen elkötelezettségének köszönhetően az emberek "az éneklő lelkész"-ként emlegették. Robsonhoz a gospel mellett, a pop és a színház világa is közel került. Az "It’s a Raining Men" című világslágert is előadó Weather Girlsvokalistájaként dolgozott, de fellépett Michael Jacksonnal és Mariah Carey-el is. Az "Oroszlánkirály" musicalnek kóruszenei vezetője, a berlini "Gospel Award" zenei rendezője is volt.

THE GOLDEN VOICE OF GOSPEL 2025. január 10-én az Erkel Színházban ad koncertet Budapesten.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A THE GOLDEN VOICE OF GOSPEL formációt valódi, hús-vér muzsikusok és fantasztikus énekesek alkotják. A változatos repertoárban az ütős hangszerek, a zongora és a basszus egyenlő szerepet kapnak, ami felhőtlen jókedvet kölcsönöz az előadásnak. A közönség minden alkalommal egy nagyon személyes és páratlan élménnyel lesz gazdagabb: a jól ismert gospel dalok a déli spiritualitás felemelő tradicionális világába kalauzolják a nézőket. "Az előadás rendkívül inspiráló és lebilincselő, amely mindig az életet és a vallást hirdeti." - foglalta össze Robson Tiszteletes a koncert esszenciáját.

Dwight Robson zenekara általában 11-12 tagú- hangszeres énekegyüttes, amelynek afro-amerikai tagjai remek zenészek és valamennyien kitűnő, szólisták, hangjuk, énektudásuk is tökéletes.

 A " The Golden Voices of Gospel"  profi együttessel szívesen dolgoznak /-tak/  együtt olyan világsztárok is mint Michael Jackson, Mariah Carey,stb. A gospel szó evangéliumot, jó hírt, örömhírt jelent. Az evangéliumon alapuló amerikai vallásos dalokból, az afroamerikaiak szabadságvágyának, boldogságának dalba öntött imádságaiból, a spirituálékból fejlődött ki, de annál élénkebb lüktetésű, ritmizáltabb.

A mai popzene meghatározó előadói (Michael Jackson, Tina Turner, Stevie Wonder, Whitney Houston, Beyoncé stb.) is sokat merítettek e stílus hagyományaibó. Az afro-amerikai The Golden Voices of Gospel együttes autentikus előadásmódja mindenütt a világon garantálja a vitathatatlan minőséget és sikert. 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Szilveszteri R-go koncert 2024-ben a Papp László Sportarénában - Jegyek itt!
Szikora Róbert és az R-go Szilveszteri Arénakoncert 2024. december 29-én a Papp László Sportarénában. Jegyek itt!
„ZENE-BOR” a 100 Tagú Cigányzenekar Évadzáró Gálakoncertje a Kongresszusi Központban - Jegyek itt!
„ZENE-BOR” a 100 Tagú Cigányzenekar Évadzáró Gálakoncertje vacsorával 2024. december 30-án a Budapesti Kongresszusi Központban. Jegyek itt!
Diótörő az Ukrán Balett előadásában Budapesten - Jegyek itt!
A Ukrán Balett Diótörő balett előadása 2024. december 22-én a Budapest Kongresszusi Központban látható. Jegyek itt!
Diótörő bábelőadás 2024-ben Budapesten az FMH-ban- Jegyek itt!
Diótörő bábelőadás 2024-ben Budapesten az FMH-ban- Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

Ezt olvasta már?x