Szilveszteri R-go koncert 2024-ben a Papp László Sportarénában - Jegyek itt!

Kelt: 2024.05.03 Juhasz Julianna

Szilveszteri R-go koncert 2024-ben a Papp László Sportarénában - Jegyek itt! Szikora Róbert és az R-go Szilveszteri Arénakoncert 2024. december 29-én a Papp László Sportarénában. Jegyek itt!

Szikora Róbert EMeRTon-díjas magyar énekes, az R-GO énekese, frontembere, a Csikidám stílus magyarországi megteremtője. Slágereit kortól függetlenül minden buliban fújja a közönség, hiszen egy ikonná vált.

Amellett, Volt már mentor is volt az X-faktorban és musical szerzőként is megcsillogtatta már tehetségét, mint vallásos ember énekelt a magyarországi Eucharisztikus Kongresszuson a pápa előtt és pár éve a ValMarral közös daluk az Úristen kapcsán a fiatalok köréből is újabb rajongókat gyűjtött.

Koncertjein a közönség még mindig a legjobban a régi klasszikusait szereti és még mindig képes teltházra megtölteni a koncerthelyszíneket, hiszen Szikora Róbert és a Gidák mára már legendák lettek.

Az idén Szikora Róbert turnéra indul, majd az évet az R-Go Szilveszter című koncerttel zárja. Szikora Róbert és az R-Go 2024. december 29-én a Papp László Budapest Sportarénában egy Szilveszteri partyval zárja az évet. 

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Hangolódjon az évzárásra a két ünnep között Ön is a Csikidam királyával. 

Megosztás:


 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

Ezt olvasta már?x