Gregorian koncert 2017-ben a Budapesti Kongresszusi Központban - Jegyek itt!

Kelt: 2016.10.21 kovacsad

Gregorian koncert 2017-ben a Budapesti Kongresszusi Központban - Jegyek itt! Gregorian koncert Buddapesten 2017. február 5-én a Budapesti Kongresszusi Központban. Jegyek már kaphatóak!

Hosszú évekre nyúlik vissza a hazánkban is sikeres Gregorian múltja. A koncertek a csapat megálmodója Frank Peterson elképzelései alapján valósulnak meg. A nyolc, szerzetes ruhába öltözött, klasszikus zenei képzettségű énekest egy női háttérénekes és egy rockegyüttes kíséri, kiegészülve egy szimfonikus zenekarral. 

A zenét különleges látványvilág egészíti színpadi effektek, tükrök, speciális világítás és minden ami a Gregorian hangulathoz kell. A Gregorian számaiban Coldplay, AC/DC, Metallica, Depeche Mode dallamok és az olyan klasszikusok mint az Ave Maria, Hallelujah és a legismertebb karácsonyi dalok is gregorián stílusban és átiratban hallhatók.

 

A Gregorian 2017. február 5-én a Budapesti Kongresszusi Központban lép színpadra. 

Jegyinfók és jegyvásárlás itt!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Alexandrov együttes 2017-ben Budapesten a Papp László Sportarénában - Jegyek itt!
Az Alexandrov együttes 2017. május 28-án a Papp László Budapest Sportarénában lép fel. Az Alexandrov Ének- és Táncegyüttes, ismertebb néven Alexandrov, az orosz hadsereg művészeti együttese legendás orosz dalokat s pár világslágert hoz el az Arénába.
Scott Bradlee's Postmodern Jukebox Aréna koncert 2017 - Jegyek itt!
Scott Bradlee's Postmodern Jukebox koncert Budapesten. 2017. március 27-én a Papp László Budapest Sportaréna színpadán lesz a budapesti koncert. Jegyek már kaphatók.
Budapesti Újévi Koncert Mága Zoltán Sztárvendégeivel 2019-ben az Arénában - Jegyek itt!
A Budapesti Újévi koncert 2019. január 1-én Budapesten az Arénában ismét megrendezésre kerül. Jegyek Mága Zoltán 2019-es Újévi koncertjére itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

Ezt olvasta már?x