Csík zenekar adventi koncert 2017-ben Kaposváron a Sportcsarnokban - Jegyek itt!

Kelt: 2017.06.13 kovacsad

Csík zenekar adventi koncert 2017-ben Kaposváron a Sportcsarnokban - Jegyek itt! A Csík zenekar koncertje 2017. december 8-án Kaposváron a Városi Sportcsarnokban kerül megrendezésre.

A Csík zenekar tagjai és fúvós zenészbarátaik a magyar népzene eddig kevésbé ismert szegmensét, a régi rezesbandákat idézik meg közös műsorukban, melyben a hagyományápoláson kívül fontos hangsúlyt kap a

szórakoztatás. A karácsony előtti időszakban az ünnepre hangolódás mindenki számára egy fontos és izgalmas időszak. Ezt a készülődést és  várakozást próbálja szebbé tenni a Csík zenekar az adventi koncertjével. Csík zenekar koncertje 2017. december 8-án Kaposváron a Városi Sportcsarnokban kerül megrendezésre.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Pörgős muzsika, különleges hangzás, egyedi ötletek, humoros megoldások és sziporkázó hangszeres játék mellett ismerheti meg a közönség gazdag magyar néphagyományunk most előtérbe helyezett részét. A felkutatott töredékeket vonós forrásból egészítették ki, így hallhatjuk, milyenek lehettek a régi mulatságok, ahova a rezesbandát is elhívták. A programban természetesen a könnyűzenei feldolgozások is

helyet kapnak, szintén újszerű, de a zenekar hangzásvilágába illeszkedő formában. 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Angyalhangok a Cantemus Kórus adventi koncertje 2017-ben a MÜPA-ban - Jegyek itt!
Angyalhangok címmel kerül megrendezésre a Cantemus Kórus adventi koncertje 2017. november 26-án a MÜPA-ban.
Szentpétervári Balett Hattyúk tava turné 2017 - Jegyek és helyszínek!
A Szentpétervári Balett Színház 2017-ben Magyarországon turnézik. A Hattyúk tava balett Szekszárd, Veszprém, Dunaújváros, Sopron, Zalaegerszeg, Szolnok, Székesfehérvár, Eger és Tatabánya színháztermeiben lesz látható.
Csézy karácsonyi koncert 2017-ben a Budapesti Kongresszusi Központban - Jegyek itt!
Csézy – XMAS című koncertshowja 2017. december 19-én a Kongresszusi Központban kerül megrendezésre .
Táncdalfesztivál a hatvanas évek slágereival 2018-ban Budapesten az Arénában - Jegyek itt!
Az 50 éves a Tándalfesztivál koncerten 2018. január 13-án Budapesten a Papp László Sportarénában a hatvanas évek legnagyobb slágereit hallhatjuk majd. Koós Jánostól Zalatnay Cinin át Korda Györgyig a legjobb énekesek dalai az Arénában!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

Ezt olvasta már?x