2019-ben is INGYENES lesz a Bálna Budapest teraszán a korcsolyapálya!

Kelt: 2019.12.02 KarácsonySzeretlek

2019-ben is INGYENES lesz a Bálna Budapest teraszán a korcsolyapálya! A legszebb panorámájú ingyenes korcsolyapálya a Bálna teraszán. A jégkori szerelmesei 450 négyzetméteres jégpályát használhatnak.

Immár hagyománnyá vált, hogy adventkor ingyenes korcsolyapálya nyílik a Bálna előtti teraszon. Idén december 6-tól várja a város legszebb panorámájú szabadtéri műjégpályája e téli sport kedvelőit.

Nem csak Budapest egyik legkülönlegesebb épületében gyönyörködhetnek azok, akik úgy döntenek, hogy élnek a lehetőséggel, hanem abban az egyedülálló panorámában is, amely a közvetlenül a Duna parton felállított korcsolyapályáról elénk tárul. A 450 négyzetméteres jégpályát bárki időkorlátozás nélkül ingyen használhatja. 

December 6-án ismét megnyit a város legnagyobb INGYENES korcsolyapályája a Bálna Budapest teraszán a Bálna Nehru park felőli oldalánál.

A pályán korcsolyakölcsönzésre is lesz lehetőség!

A JÉGPÁLYA NYITVATARTÁSA 2019. december 6-tól:
Hétfő – vasárnap: 10:00-22:00-ig, karbantartás 14:00-15:00-ig.

A cikk alatt további jégpályákról és INGYENES programokról és a Fényvillamosokról is olvashatsz!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Itt az ország legnagyobb karácsonyi szarvasfogata!
Guinness-rekordok készül Magyarországon. A Karácsonyi hangulat kihagyhatatlan eleme külföldön a fénydekoráció, ami lassan Magyarországon is szokás. A különleges és hangulatos attrakció Szerencs városában látható. A szerencsi rénszarvasszán 96 ...
Kosárlabda zsonglőrök újra Budapesten! Jegyek a Harlem Globetrotters 2020-as budapesti előadására!
2020. május 19-é a Tüskecsarnok ad otthont a látványos kosárlabda show. A kosár akrobaták látványos mutatványai mindenkit lenyűgöznek a Pushing the Limits című műsorral.
Illuzionista show 2020-ban Budapesten a BOK Csarnokban - Jegyek a The Illusionist showra itt!
A The illusionists 2020. október 14-18. között ismét meghódítja Magyarország nézőit az elbűvölő elit csapat, ezúttal a BOK (SYMA) Csarnokban.
Decembertől vár Eta néni karácsonyi fényekkel díszített háza!Videó itt!
A cikkünkből kiderül Eta néni dabasi házának címe és képeket is láthatsz a helyről. A fénykert az adventi hangulatban hatalmas élmény. Karácsony előtt érdemes legalább egyszer megnézni Dabas egyik látványosságát.
360 fokos panoráma vár Budapest legmagasabb korcsolyapályája!
Az Intermezzo Ice Terrace a sípályák utánozhatatlan hangulatát varázsolja a város fölé vasárnaponként, amikor egy fergeteges bulisorozat keretein belül a hütték utánozhatatlan hangulatával várják majd a vendégeket, miközben a legnagyobb ...
Ingyenes Adventi koncert a Keleti, a Nyugati és a Déli pályaudvaron is!
A MÁV Szimfonikus Zenekar minikoncertekkel várja majd az érdeklődőket.
Fényvillamos Budapesten 2019-ben is! Menetrend itt!
2019-ben is járni fog a Fényvillamos Budapesten!
Hófődte álom, ősi cirkuszi mese karácsonykor a Fővárosi Nagycirkuszban - Jegyek itt!
Hófődte álom ősi cirkuszi mese címmel lesz látható 2019 telén a Fővárosi Nagycirkudz karácsonyi és szilveszteri műsora. A téli műsort Budapesten októbertől Szilveszterig láthatja a Fővárosi Nagycirkusz közönséget. A karácsonyi műsőrra és ...

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

Ezt olvasta már?x