Karácsonyi cirkusz a Kimba Elefántparkban - Jegyek itt!

Kelt: 2021.10.19 Juhasz Julianna

Karácsonyi cirkusz a Kimba Elefántparkban - Jegyek itt! Karácsonyi Cirkusz Show a Kimba Elefántparkban 2021. december 18 és 2022. január 2 között. Jegyek itt!

Hófehér karácsonyi mesevilág a porond csillogó fényeiben!Az idei évben először varázsolnak a hideg téli napokon igazi karácsonyi cirkusz hangulatot a Kimba Elefánt parkban. Karácsonyi vásár mézeskalács illatával, gőzölgő forralt bor variációk sokaságával, barátságos, kíváncsi állatokkal találkozhatnak, akik ellátogatnak a parkban. Mindezt megfűszerezve egy felejthetetlen cirkuszi előadással.

Park Nyitás:12:00
14:00-tól a sátorba a vendégek kipróbálhatják a cirkuszi kellékeket minden előadás előtt

Karácsonyi Cirkusz Show a Kimba Elefántparkban 2021. december 18 és 2022. január 2. között lesz látható.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A megvásárolt jegyek: mind a Lelátó mind a Páholyokba szóló helyek is ÉRKEZÉSI SORRENDben foglalhatók el! 

Világhírű művészek kápráztatják el tehetségükkel kicsiket és nagyokat egyaránt. 

Művészek:

Mr Chap

Lengyelország leghíresebb és messze legviccesebb bohóca, aki a világot bejárva megnevettetett mindenkit kortól függetlenül. Olyan rendezvényeken szórakoztatott, mint a Mars vállalat 50. évfordulója, vagy a Nürnbergi repülőtér 50. születésnapja. Mr Chap most Magyarországra látogat, hogy Töltéstaván csaljon mosolyt mindenki arcára!

Id.René Casselly

Id. René Casselly kisgyermek korától manézsban szereplő cirkuszi artista és állatidomár. A világot bejárva a legendás cirkuszművész több menazsériával együtt dolgozva mutatta meg, hogy milyen harmonikusan lehet együtt dolgozni elefántokkal, lovakkal, pónikkal és tevékkel egyaránt. Jelenleg a magyarországi Kimba Elefántpark tulajdonosaként vezető állatgondozó és idomár.

Quincy Azzario

Nyolcadik generációs artistaművész, aki hajlékonysága és szépsége mellett bámulatos technikájával varázsolta el a közönséget és a szakmabelieket egyaránt. A spanyolországi díjnyertes akrobata és kézen egyensúlyozó a világot járva mutatja be bámulatos trükkjeit, tehetségével uralva a színpadot. Ezüst Bohóc díjat nyert a rangos nemzetközi fesztiválon, Monte Carlóban. Jelenleg Magyarországon él.

ifj. Rene Casselly

Ifj. René Casselly a hetedik generációs Casselly artistacsalád gyermekeként született. Hatévesen lépett fel először Romániában, egy cirkuszfesztiválon, amikor elefántokat idomított. Előadásaival több rangos szakmai versenyt nyert, köztük a Monte-Carlo-i Cirkuszi Fesztivál Arany Bohóc díját 2012-ben. Jelenleg a magyarországi Kimba Elefántpark tulajdonosa és igazgatója.

Masallah Somba

Lady Masallah Somba professzionális énekes, aki különböző zenekarokkal dolgozott Kenyában. Szövegíró, énektanár . 2011 novemberében kiadta első kislemezét, a „Mikuki ya Moto” címmel, amelyet a „KISIMA AWARDS” év legjobb afro -fúziós dalává jelöltek a választási erőszakról. Nagyon nagy öröm, hogy Lady Masallah Somba megtalálta az utat Európába.

Táncosok

Jess Show Productions több mint 3 éve dolgozik a német szórakoztatóipar leghíresebb neveivel. Nem korlátozódik csak fix és turné műsorokra, hanem a vállalati rendezvények ügyfeleinek egyre bővülő listájával egy igazán ígéretesnek tűnő jövő elött álló tehetséges és találékony rendező, koreográfus.

Ms. Joshy

Josy Casselly alias Josefine Kaselowsky a 7. generációs cirkuszi artista. 8 éves korában már egy elefánt hátán ült, igazi cirkuszi gyerek, állatokkal nőtt fel és akrobatikával is foglalkozik. 2018 -ban párjával elnyerték az Almdudler -díjat. Hihetetlen magasságokban mutatja be produkcióit lengőkötélen és úgynevezett "silk"-en, mely minden szemet magával ragad.

Regenyei Rebeka

22 éves magyar grafikusművész, aki most először debütál cirkuszi porondon. A ceruza mellett a tűzzsonglőr ezközöket is magabiztosan használja. Ha belép a porondra a hangulat biztos forró lesz!.


Eddy Carello

11 éves kora óta gyakorolja a zsonglőr szakmát, ő is több generációs cirkuszi művész családból származik. Eddy 1989-ben már ezüstéremmel tért haza Párizsból az Ifjúsági Nemzetközi Cirkuszi Fesztiválról. 2002-ben különdíjat kapott kreatív zsonglőrszámával Brüsszelben, majd 2003-ban megnyerte a Nemzetközi Zsonglőr Fesztivált Madridban.


Crazy Wilson

Crazy Wilson vagyis Wilson Dominguez. 5. generációs cirkuszi család gyermeke Kolumbiából. A világot bejárva mutatta be egyedülálló halálkerekét, melyet ő maga tervezett, és elsőként hajtott végre szaltót a kereten kívül is. A világ legnagyobb műsorában turnézott a híres amerikai „Ringling Bros. and Barnum & Bailey” showban 10 évig.

Később Európa legnagyobb cirkuszában, a Cicus Krone-ban töltött 13 évet.lélegzett elállító mutatványával megnyerte az Ezüst Bohóc díjat a rangos nemzetközi fesztiválon, Monte Carlóban.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Csillagtánc a Fővárosi Nagycirkusz téli műsora 2021-ben - Jegyek itt!
A Fővárosi Nagycirkusz 2021 novemberi és decemberi előadása a téli szünetben és karácsonykor is látható lesz! A Csillagtánc a Fővárosi Nagycirkuszban október 29-én debütál. Jegyek a téli előadásokra már kaphatóak!
Kosárlabda show 2022-ben Budapesten - Jegyek a Harlem Globtrotters shojára itt!
A Harlem Globetrotters 2021. május 24-én Budapesten a Tüskecsarnokban lép fel. A kosárlabda királyainak új showja Magyarországra érkezik4 Jegyek itt!
Orosz Jégcirkusz 2022-ben Budapesten a Vasas Jégcentrumban - Jegyek itt!
A Vasas Jégcentrumba érkezik az Orosz Jégcirkusz 2022 február 19-én. Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

Ezt olvasta már?x