Csillagtánc a Fővárosi Nagycirkusz téli műsora 2021-ben - Jegyek itt!

Kelt: 2021.10.24 Juhasz Julianna

Csillagtánc a Fővárosi Nagycirkusz téli műsora 2021-ben - Jegyek itt! A Fővárosi Nagycirkusz 2021 novemberi és decemberi előadása a téli szünetben és karácsonykor is látható lesz! A Csillagtánc a Fővárosi Nagycirkuszban október 29-én debütál. Jegyek a téli előadásokra már kaphatóak!

A Fővárosi Nagycirkusz téli műsorát mindig nagy izgalommal várja a közönség, hiszen az adventi időszak, a karácsonyi műsor és a Szilveszter valamint a teljes téli szünet ideje alatt futó téli varázs műsor mindig sok embert vonz be a cirkuszba.

Nem lesz ez másként idén sem, hiszen a Fővárosi Nagycirkusz 2021-es téli előadására a Csillagtánc című produkcióra már elkezdték a jegyértékesítést! Az új show kicsit az égbe emel és a földre hozza a csodákat, hiszen nemzetközi cirkuszi sztárokkal várja a kicsiket és a nagyokat.

Az előadásokra már 1500 forinttól vásárolhattok jegyeket! Jegyárak és jegyvásárlás itt!

További izgalmas karácsonyi és cirkuszi programokról olvashattok lentebb! 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Orosz Jégcirkusz 2022-ben Budapesten a Vasas Jégcentrumban - Jegyek itt!
A Vasas Jégcentrumba érkezik az Orosz Jégcirkusz 2022 február 19-én. Jegyek itt!
Doktor Szöszi musical 2022-ben Magyarországon a BOK Csarnokban - Jegyek itt!
Dr. Szöszi musical 2022-ben Budapesten a BOK Csarnokban kerül bemutatásra főszerepekben olyan sztárokkal mint Szegő Adri, Janza Kata, Bálint Ádám, Nagy Balázs, Pesák Ádám. Jegyvásárlás itt!
Rómeó és Júlia musical 2022-ben Budapesten az Arénában - Jegyek itt!
2022. április 14-én este ismét a Papp László Budapest Sportaréna színpadán Gérard Presgurvic világsikerű musicalje a Rómeó és Júlia musical. Jegyek itt!
Mamma Mia musical - Veszprém - Jegyek itt!
2023. január 14-én a Veszprém Aréna színpadán a Madách Színház előadása. A legendás musical sztárokkal érkezik Veszprémbe és várhatóan elvarázsolja a veszprémi közönséget is.
Mamma Mia musical 2023-ban Győrben - Jegyek a Madách Színház előadására itt!
A Mamma Mia musicat a Madách színház Stohl András, Muri Enikő, Koós Réka, Gallusz Nikolett, Sasvári Sándor, Hajdó Steve, Szerednyey Béla, Détár Enikő és számos sztár főszereplésével mutatta be. Az ABBA musical most országos turnéra indul. A ...
Mamma Mia musical 2023-ban Győr és Veszprém Arénáiban - Jegyek itt!
Debrecenből a Főnix Arénából indul a Madách Színház Mamma Mia musical turnéja, ami 2023-ban Győrben az Audi Arénában és a Veszprém Arénában is látható lesz! Jegyvásárlás itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

Ezt olvasta már?x