Kalmus Felicián karácsonyi koncert a MOM Kultban - Jegyek itt!

Kelt: 2023.10.16 Juhasz Julianna

Kalmus Felicián karácsonyi koncert a MOM Kultban - Jegyek itt! Xmas Edition Kalmus Felicián koncert 2023. december 17-én Budapesten a MOM Kultban. Jegyek itt!

Hunyd le a szemed és képzeld el, ahogy kint az utcán lágyan szállingózik a hó. Míg a hópelyhek táncolnak a lámpafényben, bent a meleg szobában narancsszín lángok tükröződnek a falon, kezedben habos kakaó gőzölög, és mindent beborít a friss fenyő illata. Ebben a csodavárásban szeretnénk osztozni veletek ezen a koncerten. A legszebb karácsonyi dalokkal, meghitt hangulattal, az ünnep minden szépségével vár Kalmus Felicián Xmas Edition koncertjére, ahol kedvenc karácsonyi dalaid új köntösbe bújva, a cselló puha lágy hangján ölelnek majd körül, megidézve az ünnep minden szépségét.

Légy részese a közös ünnepvárásnak egy hamisíthatatlan karácsonyi koncertnek, ahol a legszebb magyar karácsonyi dalok mellett örökzöldek és mai slágerek is helyet kapnak. Egy közös bennük, mind-mind a karácsonyról, az ünnep varázsáról, a szeretetről szólnak, Felicián egyedi stílusában, sajátos, senkivel össze nem hasonlítható hangszereléseivel. Illetve helyet kap a műsorban Kalmus Felicián néhány saját szerzeménye is, melyek tökéletesen illeszkednek az ünnepi tematikához, advent utolsó vasárnapján, éppen egy héttel karácsony előtt.

Kalmus Felicián Xmas Edition koncert 2023. december 17-én Budapesten a MOM Kultban.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Kalmus Felicián:
Kalmus Felicián: ötévesen kezdett csellózni, első zenekarral kísért szólókoncertjét nyolcéves korában adta. Később a Szent István Konzervatórium növendékeként folytatta tanulmányait, majd diplomáját a Liszt Ferenc Zeneakadémián szerezte. Kilencéves korától már stúdiófeljátszásokra kapott meghívást, zenélt Bécsben, később Bázelben is. Akadémiai évei alatt szervezett koncertkörútjai voltak Svájcba, ahol már saját szerzeményeit is előadta. Később szinte kizárólag crossover csellóművészként hallható. Szólóműsora mellett számos lemezen és filmzenében közreműködött, (pl. Kincsem, Kossúth kifli). Több ismert hazai előadóval és zeneszerzővel dolgozik együtt pl. Hrutka Róbert, Udvaros Dorottya, Tompos Kátya. Általa indított "#randomcello" kisvideóit mind többen és többen kezdték el követni, a kis zenei hangulat bonbonok helyét az utóbbi években komoly, nagyszabású videoklipek és koncertfelvételek vették át .

Játszon bármit, az magán hordozza egyedi, senkivel össze nem téveszthető stílusát, zenei sármja játszi könnyedséggel nyitja meg a hallgatók szívét a komolyzene irányába. Gyönyörű ívekben gondolkodik és kézenfogva vezeti végig hallgatóját egy nagyon színes instrumentális (hangszeres) zenei világban. Otthonosan kombinálja a szimfonikus hangzást és az elektronikus zenei elemeket, de amikor egy dal úgy kívánja, saját csellójátékát többszörözi meg.

2018 nyarán Great GreatGrandma címmel jelent meg első önálló albuma, melyen mindenki által ismert népdal motívumokból ihletet merítve készítette el saját bátor, és korszerű feldolgozásait. Az album mottója: Ükanyám dalai az én világomban

2019-ben a keringők és etűdök világába kalauzolja a hallgatót No2 című lemezének dalain keresztül. Az albumon található tizenegy vadonatúj dal mind Felicián saját szerzeménye, zenei világának, sokszínűségének izgalmas lenyomata. Múlt és jelen műfajok és stílusok, olyan harmóniában fonódnak egybe játékában, hogy az egész este tartó varázslat még hosszú ideig elkíséri hallgatóját. 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Andrea Bocelli Budapesten ad koncertet 2024-ben - Jegyek itt!
Andrea Bocelli Budapesten az MVM Dome színpadán ad koncertet 2024-ben - Jegyek itt!
Diótörő az Ukrán Balett előadásában Budapesten - Jegyek itt!
A Ukrán Balett Diótörő balett előadása 2024. december 22-én a Budapest Kongresszusi Központban látható. Jegyek itt!
Diótörő bábelőadás 2024-ben Budapesten az FMH-ban- Jegyek itt!
Diótörő bábelőadás 2024-ben Budapesten az FMH-ban- Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

Ezt olvasta már?x