Andrea Bocelli Budapesten ad koncertet 2024-ben - Jegyek itt!

Kelt: 2023.10.05 Juhasz Julianna

Andrea Bocelli Budapesten ad koncertet 2024-ben - Jegyek itt! Andrea Bocelli Budapesten az MVM Dome színpadán ad koncertet 2024-ben - Jegyek itt!

Andrea Bocelli nevét a világ minden részén jól ismerik, hiszen mára az egyik legkedveltebb opera énekes. Legismertebb dala a Time to say goodbye és a Celine Dionnal énekelt The Prayer. Celine Dion is így fogalmazott róla: "Ha az Úrnak szép énekhangja lehetne, akkor az biztosan Andrea Bocelliére hasonlítana legjobban". Sikerét elhivatottságának, szorgalmának és töretlen kitartásának köszönheti, tehetsége Pavarottit is lenyűgözte.

Emellett óriási sikert aratott korábban a karácsonyi CD-je is, amin a Silent Night, White Christmas, Ave MAriah is felkerült, de pár évvel később családjával közös karácsonyi dala is óriási siker volt az interneten is.

Andrea Bocelli 2024. november 23-án Budapesten az MVM Domeban ismét legnagyobb slágereivel és számos újdonsággal várja a közönséget.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A koncerten várhatóan meglepetés vendégek is fellépnek, hiszen Andrea Bocelli két legújabb slágere is két duett volt. Az egyiket Ed Sheerennel a másikat pedig a fiával Matteo Bocellivel együtt énekelte. 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Kosárlabda show 2024-ben Veszprémben - Jegyek a Harlem Globtrotters showjára itt!
A kosárlabda zsonglőrei, a Harlem Globetrotters 2024. március 5-én a Veszprém Arénába látogatnak. Jegyvásárlás itt!
A legjobb Edith Piaf koncert, a Piaf The Show 2024-ben Budapesten - Jegyek itt!
A Piaf The show 2024. április 19-én Budapesten az Erkel Színházban lesz látható! Edith Piaf dalait Nathalie Lermitte az egyik legjobb Edith Piaf interpretátor adja elő. Jegyek itt!
Hungária koncert 2024-ben Budapesten a Puskás Arénában - Jegyvásárlás itt!
Hungária Aréna koncert 2024. június 1-én a Puskás Arénában. Jegyek Fenyő Miklós, Novai Gábor, Dolly, Szikora Róbert közös koncertjére itt!
Diótörő az Ukrán Balett előadásában Budapesten - Jegyek itt!
A Ukrán Balett Diótörő balett előadása 2024. december 22-én a Budapest Kongresszusi Központban látható. Jegyek itt!
Diótörő bábelőadás 2024-ben Budapesten az FMH-ban- Jegyek itt!
Diótörő bábelőadás 2024-ben Budapesten az FMH-ban- Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

Ezt olvasta már?x