Bereczki Zoltán adventi koncert 2023-ban Salgótarjánban a József Attila Központban - Jegyek itt!

Kelt: 2023.05.14 Juhasz Julianna

Bereczki Zoltán adventi koncert 2023-ban Salgótarjánban a József Attila Központban - Jegyek itt! Bereczki Zoltán adventi koncert 2023. december 17-én Salgótarjánban a József Attila Központban.

Bereczki Zoltán nevét jól imeri a magyar közönség, hizen amellett, hogy musicalénekesként sikeres karriert tudhat maga mögött bizonyított már mint prózai színész és mint zsűri is számos műsorban. Szóló lemezei rendre szintén óriási sikert hoztak neki, s mára az egyik legkedveltebb énekes lett.

Most egy az advent és a karácsony hangulatához illeszkedő, meghitt koncertre készül. Bereczki Zoltán adventi koncertje 2023. december 17-én Salgótarjánban a József Attila Központban kerül megrendezére. 

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

További izgalmas koncertekről olvashat lentebb!  

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

EDDA Arénakoncert 2024-ban Budapesten - Jegyek itt!
Az EDDA Művek 50 éves jubileumi koncertje 2024. március 9-én a Papp László Budapest Sportarénában kerül megrendezésre. Jegyárak és jegyvásárlás itt!
Halász Judit adventi koncert 2023-ban a Debreceni Református Nagytemplomban - Jegyek itt!
Halász Judit adventii koncertje az advent elején 2023. december 4-én a Debreceni Református Nagytemplombanban kerül megrendezése.
A legjobb Edith Piaf koncert, a Piaf The Show 2024-ben Budapesten - Jegyek itt!
A Piaf The show 2024. április 19-én Budapesten az Erkel Színházban lesz látható! Edith Piaf dalait Nathalie Lermitte az egyik legjobb Edith Piaf interpretátor adja elő. Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

Ezt olvasta már?x