EDDA Arénakoncert 2024-ban Budapesten - Jegyek itt!

Kelt: 2023.05.11 Juhasz Julianna

EDDA Arénakoncert 2024-ban Budapesten - Jegyek itt! Az EDDA Művek 50 éves jubileumi koncertje 2024. március 9-én a Papp László Budapest Sportarénában kerül megrendezésre. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Ha van rockbanda, akinek dalain és lendületén nem fognak sem az évtizedek, sem a világ változásai, az az Edda Művek. Megszámlálhatatlan mennyiségű koncerttel, szakmai díjjal és több millió eladott albummal a háta mögött a zenekar a hazai zenei élet megkerülhetetlen szereplője. Budapesti nagykoncertjeik mindig kiemelt figyelemnek örvendenek, ahogyan történt ez legutóbb a RETRO című, többnyire a kezdeti korszak legnagyobb slágereit felvonultató show-n is.

Gömöry Zsolt, Alapi István, Kicska László, Hetényi Zoltán és  Pataky Attila egy igazán különleges évzáró bulival készül, ami a legvérmesebb rajongóknak is tartogat majd meglepetéseket.

2024-ben ötven éve lesz annak, hogy az ország egyik legismertebb rockzenekara az EDDA Művek megalakult és a rockzene szolgálatába állt. A Pataky Attila vezette legendás együttes e jeles alkalomból egy felejthetetlen és óriási bulira hív mindenkit. Az EDDA Művek 50 éves jubileumi koncertje 2024. március 9-én a Papp László Budapest Sportarénában kerül megrendezésre.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Akik nem bírják ki 2024-ig, azok még idén is láthatják őket, hiszen járják az országot 2023-ban is!

Az idei koncertekről itt olvashattok: 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Ünnep - Edda koncert a Debreceni Református Nagytemplomban - Jegyek itt!
Az Edda unplugged - Ünnep koncert 2023. november 27-én Debrecenben a Református Nagytemplomban kerül megrendezésre.
A Danubia Zenekar Diótörő koncertje a Zeneakadémián - Jegyek itt!
A diótörő a teljes balettzene 2023. december 15-én Budapesten a Zeneakadémián a Danubia Zenekarral.
A legjobb Edith Piaf koncert, a Piaf The Show 2024-ben Budapesten - Jegyek itt!
A Piaf The show 2024. április 19-én Budapesten az Erkel Színházban lesz látható! Edith Piaf dalait Nathalie Lermitte az egyik legjobb Edith Piaf interpretátor adja elő. Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

Ezt olvasta már?x