Zséda - Ünnep volt, ünnep lesz karácsonyi koncert a Budapesti Kongresszusi Központban - Jegyek itt!

Kelt: 2024.05.15 Juhasz Julianna

Zséda - Ünnep volt, ünnep lesz karácsonyi koncert a Budapesti Kongresszusi Központban - Jegyek itt! Az Ünnep volt ünnep lesz Zséda koncert 2024. december 28-án a Budapesti Kongresszusi Központban kerül megrendezésre. Jegyek itt!

A Többszörös Fonogram- és EMeRTon-díjas elbűvölő énekesnő varázslatos koncertje ünnepek kereszteződésében. Zséda a magyar könnyűzenei élet egyik legsikeresebb,- hét szólólemezével a legtöbb albumot megjelentető -női előadója. Több tucat toplistás sláger, 4 platina és 4 aranylemez birtokosa. Több száz teltházas koncertet adott országos és nemzetközi szintéren egyaránt. Az énekesnő a Cotton Club Singers alapító tagjaként vált ismertté. A pop dalok mellett hallhattuk már jazz-, blues-, soul- zenét, valamint sanzonokat énekelni, de repertoárjában klasszikus dalok, áriák is helyet kaptak. Koncertjét, zenei világát is ez a sokszínűség jellemzi. A Valahol egy férfi várral robbant be a köztudatba, melyet gyors egymásutánban követtek olyan emblematikus dalok, mint a Motel, vagy a Fekete rúzs, vagy épp a közelmúltban megjelent életigenlő diszkó himnusz, az Életben maradni. Kökény Attilával közös lírai duettje, a Helló közel 12 millió letöltést tudhat magáénak. A Szürkepatás pedig pontosan húsz éve része a karácsonyainknak. A 2004-ben megjelent Ünnep album után Zséda nemrég új karácsonyi dallal lepte meg a közönséget, az Esik a hó szintén hallható lesz ezen a koncerten.

Sodró hangulatú, színes, hol vidám pörgős, hol éteri elragadó koncert igazi ünnepi hangulatot ígér, egy csipetnyi bulival fűszerezve.

Az Ünnep volt ünnep lesz Zséda koncert 2024. december 28-án a Budapesti Kongresszusi Központban kerül megrendezésre. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Ahogy egy jó ünnepi összejövetelhez illik, Zséda koncertjén is lesznek vendégek, az elmúlt évtizedek meghatározó pályatársai, barátok, zenésztársak lesznek ott a Kongresszusi Központban, hogy együtt ünnepeljenek Zsédával.

Megosztás:


 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

Ezt olvasta már?x