Takács Nikolas és a Modern Art Orchestra koncert a BMC-ben - Jegyek itt!

Kelt: 2018.11.22 Juhasz Julianna

Takács Nikolas és a Modern Art Orchestra koncert a BMC-ben - Jegyek itt! Takács Nikolas és a Modern Art Orchestra Joy to the World karácsonyi koncertjével várják a közönséget 2019. december 27-én a Budapest Music Centerben. Jegek itt!

Takács Nikolas és a Modern Art Orchestra Joy to the World karácsonyi koncertjével várják a közönséget 2019. december 27-én a Budapest Music Centerben.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A különleges ünnepi hangulatú koncerten a legszebb karácsonyi dalokat hallhatjuk,s talán felcsendül majd Nikolas legendás Halleluja című debütáló dala is.

 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Guido és Maurizio de Angelis concerto 2019-ben az Arénában Bud Spencer filmzenékkel - Jegyek itt!
A legtöbb Bud Spencer és Terence Hill filmek zenéit Guido & Maurizio de Angelis írta. Az olasz zeneszerző és előadóművész testvérpár 2019. február 16-án ad koncertet a legismertebb filmzenéiből Budapesten a Papp László Sportarénában.
Giorgio Moroder koncert 2019-ben Magyarországon - Jegyek itt!
Giorgio Moroder koncertje 2019. május 15-én Budapesten a Papp László Sportarénában kerül megrendezésre. A The Celebration of the 80s turnén Moroder vezényelni fog, vocoderen játszani, de effekteket és hangokat is előad, sőt zongorázik és személyes ...

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

Ezt olvasta már?x