Shrek musical 2017-ben Debrecenben a Főnix Csarnokban - Jegyek itt!

Kelt: 2016.10.28 kovacsad

Shrek musical 2017-ben Debrecenben a Főnix Csarnokban - Jegyek itt! A világkörüli turnét megelőzően 2017. február 25-én Debrecenben a Főnix Csarnokban lesz látható a Budapesten már nagy sikert aratott Broadway musical a Shrek.

A világkörüli turnét megelőzően 2017. február 25-én Debrecenben a Főnix Csarnokban lesz látható a Budapesten már nagy sikert aratott Broadway musical a Shrek. 

A Shrek musical főszerepeiben olyan sztárok lépnek színpadra mint Szinetár Dóra, Csonka András, Tóth Gabi, Feke Pál és Serbán Attila

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A musical története megegyezik a 2001-ben bemutatott, Oscar díjas Shrek animációs film történetével. A musical ősbemutatója 2008-ban volt Broadway-n, majd 2011-ben a West End-en debütált, az utóbbi években pedig Európa számos országában láthatta már a közönség. A morózus ám imádnivaló ogre története most Budapesten, az Aréna színpadán is megelevenedik. 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Diótörő musical a SYMA Csarnokban - Jegyek itt!
A Diótörő és Egérkirály musical főszerepeiben Vastag Tamás, Gubik Petra, Szomor György, Békefi Viktória, Gerner Csaba, Tatár Bianka, Gulyás Attila és még számos színész színpadra lép majd 2016. december 28-án a SYMA Csarnokban
Jön a Disney a Notre Dame-i toronyőr musical bemutatója - Jegyek itt!
A párizsi Notre Dame című regényéből készült Disney musical-változatot láthatják hazai ősbemutatóként a nézők, A Notre Dame-i toronyőr címmel 2017. augusztus 11-én, 12-én, 13-án, 18-án, 19-én és 20-án a Szegedi Szabadtéri Játékokon az Operettszínház sztárjaival.
A Szépség és a Szörnyeteg musical az Operettszínházban - Jegyek itt!
A Szépség és a Szörnyeteg Disney musical a Budapesti Operettszínházban igazi sztárszereposztásban. A Németországban is turnézott Disney musicalre jegyek már 1700 forinttól kaphatóak!
Karácsonyi musical karácsonykor az Operettszínházban - Isten pénze jegyek itt!
Az Isten pénze karácsonyi musicalhez Müller Péter írta a szövegkönyvet, Tolcsvay László szerezte a zenét, Müller Péter Sziámi költötte a dalszövegeket.
Ajándékozzon Mary Poppins musical jegyeket karácsonyra - Jegyek itt!
Jegyek 2016-os Mary Poppins előadásra már 1400 forinttól kaphatóak! Jegyvásárláshoz kattintson ide!
Vegyen karácsonyra Mamma Mia jegyeket a 2017-es előadásokra!
A Mamma Mia! iránt a nézők érdeklődése töretlen, úgyhogy a tavaszi budapesti előadások után visszatér az ABBA-musical Szegedre.
Csézy karácsonyi koncert 2017-ben a Budapesti Kongresszusi Központban - Jegyek itt!
Csézy – XMAS című koncertshowja 2017. december 19-én a Kongresszusi Központban kerül megrendezésre .
Táncdalfesztivál a hatvanas évek slágereival 2018-ban Budapesten az Arénában - Jegyek itt!
Az 50 éves a Tándalfesztivál koncerten 2018. január 13-án Budapesten a Papp László Sportarénában a hatvanas évek legnagyobb slágereit hallhatjuk majd. Koós Jánostól Zalatnay Cinin át Korda Györgyig a legjobb énekesek dalai az Arénában!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

Ezt olvasta már?x