Quimby karácsonyi koncert Szigetszentmiklóson - Jegyek itt!

Kelt: 2018.09.11 kovacsad

Quimby karácsonyi koncert Szigetszentmiklóson - Jegyek itt! A karácsonyi Quimby koncert 2018. december 28-án, Szigetszentmiklóson a Sportcsarnokban kerül megrendezésre. Jegyek itt!

Hagyományos bejgli gyilkos koncertre és nagy közös karácsonyozásra készül az ország egyik legismertebb zenekara a Quimby. A nyári turnézás után és az őrült bulik után egy meghittebb de bulis hangulatú összejövetelt rendeznek.

A karácsonyi Quimby koncert 2018. december 28-án Szigetszentmiklóson a Sportcsarnokban kerül megrendezésre. Jegyinfók és jegyvásárlás itt!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Eros Ramazzotti koncert Budapesten ad koncertet 2019-ben - Jegyek itt!
Eros Ramazzottti 2019. október 24-én Budapesten a Papp László Sportarénában ad koncertet a Vita Ce N’è turné keretein belül. Jegyvásárlás és jegyárak itt!
Presser Gábor és az Amadinda szilveszteri koncertje 2018-ban a Zeneakadémián - Jegyek itt!
2018. december 31-én ...nem baj, ha mindenki énekel... címmel lesz látható ismét az Amadinda együttes és Presser Gábor 2018-as szilveszteri koncertje a Zeneakadémián!
Szilveszteri Kowalsky meg a Vega koncert a Barba Negrában Budapesten - Jegyek itt!
A Kowalsky meg a Vega egy szilveszteri koncerttel várja a közönséget Budapesten a Barba nNgrában 2018. december 31-én. Jegyek itt!
Fábry Sándor krácsonyi estje turnézik - Jegyek és helyszínek itt!
Fábry Sándor az Oh Tannenbaum karácsonyi estjével indul urszágos turnéra, hogy Veszprém, Békéscsaba, Tatabánya és Zalaegerszeg közönségét megnevettesse. Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

Ezt olvasta már?x