Presser Gábor és Rúzsa Magdi koncert 2017-ben Debrecenben - Jegyek itt!

Kelt: 2017.09.29 kovacsad

Presser Gábor és Rúzsa Magdi koncert 2017-ben Debrecenben - Jegyek itt! 2017. december 4-én Debrecenbe érkezik Presser Gábor és Rúzsa Magdi duettkoncertje

A Nagytemplomi Adventi koncertek keretein beül 2017. december 4-én Debrecenbe érkezik Presser Gábor és Rúzsa Magdi duettkoncertje az Angyal mellettem című koncert. A sokadik országos turnéján járó koncert mindenhol folyamatos teltházzal fut és sok esetben a nagy érdeklődésre való tekntettel ráadás koncertet kell meghirdetni rá. 

A debreceni koncertre jegyek már kaphatóak! Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A Nagytemplomi adventi koncertekről lentebb a kapcsolódó koncertekben olvashat.

  

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

White Christmas Nyári Károly koncertje 2017-ben Debrecenben! Jegyek itt!
A Nagytemplomi Adventi koncertek keretein beül 2017. december 11-én Debrecenbe érkezik Nyári Károly karácsonyi koncertje a White Christmas koncert.
Táncdalfesztivál a hatvanas évek slágereival 2018-ban Budapesten az Arénában - Jegyek itt!
Az 50 éves a Tándalfesztivál koncerten 2018. január 13-án Budapesten a Papp László Sportarénában a hatvanas évek legnagyobb slágereit hallhatjuk majd. Koós Jánostól Zalatnay Cinin át Korda Györgyig a legjobb énekesek dalai az Arénában!
Budapesti Újévi Koncert Mága Zoltán Sztárvendégeivel 2019-ben az Arénában - Jegyek itt!
A Budapesti Újévi koncert 2019. január 1-én Budapesten az Arénában ismét megrendezésre kerül. Jegyek Mága Zoltán 2019-es Újévi koncertjére itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

Ezt olvasta már?x