MVM Winter Magic élményfalva az Ötvenhatosok terén! INGYENES!

Kelt: 2017.12.12 KarácsonySzeretlek

MVM Winter Magic élményfalva az Ötvenhatosok terén! INGYENES! Hófánk pálya, hóember festés és digitális képeslap, digitális karácsonyfa és sok más érdekesség várja az érdeklődőket.

2017. december 22-ig vár az Ötvenhatosok terén MVM Winter Magic élményfalva.

Az adventi élményfalu a következő programokkal vár:
HÓFÁNK PÁLYA
A tél és az ünnepi időszak réges-régen összefonódott már a fehér hótakaróval. A havat ugyan nem ígérhetjük meg, de építettünk egy domboldalt a város közepére, hogy mindenki átélhesse a száguldó csúszás élményét, ráadásul 34 méter hosszan, egy hófánkban…

HÓEMBERFESTÉS
Természetesen a hóemberen és a kihelyezett tableteken, melyek segítségével te is igazi hóemberművésszé válhatsz - és még a kezed sem fog lefagyni! 

KITERJESZTETT VALÓSÁG - A KARÁCSONY, ÉS AMI MÖGÖTTE VAN
A karácsony nemcsak a szeretet, az álmok és a békesség ünnepe, hiszen telis-tele van különleges titkokkal. Ezeket a titkokat és ezeket a meglepetéseket pedig mindig egy-egy varázslatos történetben találjuk meg. Fedezd fel ezeket az apró kincseket és éld át a kiterjesztett karácsonyi valóságot!  

AZ ORSZÁG LEGNAGYOBB DIGITÁLIS KARÁCSONYFÁJA
Évszázadok óta ünnepeljük a karácsonyt a karácsonyfánk feldíszítésével. Az örökzöld növények mindig is az élet megújulását és a fény diadalát szimbolizálták, ezért az MVM Winter Magic megépítette az ország legnagyobb digitális karácsonyfáját. A 10 méter magas LED fal beragyogja az élményfalu egészét, így mindenkit elér az ajándékozás fénye.

ZENÉL A DOBOZ
Ahogy a látvány és az illatok, úgy a jellegzetes dallamok is megérintik a bennünk élő karácsonyt. Ha hangosabb szeretnél lenni, mint a "Csendes éj" vagy nem melegében akarod elfogyasztani a kalácsodat, akkor most itt a lehetőség, hogy megkomponáld a saját karácsonyi dalod!

NYITVATARTÁS:
December 22-ig minden nap 09:00-21:00 között.

Ráadásul a Mikulásgyárba is vihetünk ajándékot ha már arra járunk.

Minden program INGYENES!
További részletek a http://www.wintermagic.hu oldalon.

Ne hagyd ki a cikk alatti kapcsolódó híreket sem illetve a NYEREMÉNYJÁTÉK menüpontot sem, ahol számtalan nyeremény vár.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Kungfu show Magyarországon - Jegyek a 2018-as Shaolin Monks turnéra itt!
A The Mystical Secret of The SHAOLIN MONKS kung fu show 2018. március 19 és 25 között Győr, Pécs, Békéscsaba, Kaposvár, Veszprém, Miskolc, Kecskemét közönségét fogja elkápráztatni. Jegyvásárlás itt!
VIRSKY Ukrán Népi Együttes 2018-ban Magyarországon - Jegyek és helyszínek itt!
A VIRSKY táncegyüttes 2018-ban Debrecen, Mosonmagyaróvár, Dunaújváros, Veszprém, Sopron Arénáiban várja a közönséget! Jegyek és helyszínek itt!
Kosárlabda akrobaták Budapesten! Jön a Harlem Globetrotters kosárlabda show 2018-ban is! Jegyek itt!
Az érdekes érdekes és látványos kosárlabda show Magyarországon. Újra Budapesten a látványos kosárlabda trükkök. 2018. április 10-én a Papp László Budapest Sportaréna falai közt a Harlem Globetrotters kosárlabdacirkusza.
Il Volo koncert Magyarországon - Jegyek a 2019-es karácsony előtti koncertre itt!
Az Il Volo koncertje 2019. szeptember 29-én A Papp László Budapest Sportarénában kerül megrendezésre. Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

Ezt olvasta már?x