Musical Sztárok Karácsonya címmel jelenik meg karácsonyi CD!

Kelt: 2020.12.12 KarácsonySzeretlek

Musical Sztárok Karácsonya címmel jelenik meg karácsonyi CD! A Musical Sztárok Karácsonya című CD-n - ahogy a neve is sugallja -, közkedvelt magyar musical színészek éneklik kedvenc karácsonyi dalaikat.

 

 

A Budapesti Showszínház szervezésében karácsonyi dalválogatást állítottak össze, amely CD formátumban jelenik meg 2020. december 18-án ’Musical Sztárok Karácsonya’ címmel.

Exkluzív ünnepi album megjelenését jelentette be a Budapesti Showszínház. A ’Musical Sztárok Karácsonya’ című CD-n - ahogy a neve is sugallja -, közkedvelt magyar musical színészek éneklik kedvenc karácsonyi dalaikat.

A 2020. december 18-án megjelenő dalválogatás 13 zeneszámot tartalmaz. Vágó Bernadett a ’Legyen hó’ című dallal, Mészáros Árpád Zsolt egy saját szerzeménnyel, a ’Karácsony éjjellel’, Kovács Bea pedig a jól ismert Katona Klári nótával, a ’Legyen ünneppel’ kedveskedik a hallgatóknak. Pálfalvy Attila a ’Believe’ című világslágert, Nagy Szilárd és Ragány Misa saját daluk, a ’Drága Hazám’ mellett elénekelték a ’Halleluját’ is, Csengeri Attila a ’Fehér Karácsonyt’ idézi fel szóló dalával, Polyák Rita pedig egy örök Edda klasszikust, az ’Akitől minden szépet’ formálta át saját ízlése szerint Pánczél Kristóf zongoraművésszel karöltve. Egyházi Géza pedig Mária gyermekeiről énekel egy csodás melódiában. A korongra további meglepetés duettek is felkerültek.

Az album nagy segítség a közreműködőknek, hiszen minden eladott példányból részesülnek, így a Budapesti Showszínház kezdeményezése egyben támasz is az elmúlt kilenc hónapban sokat nélkülöző művészeknek. A Musical Sztárok Karácsonya csak online lesz megrendelhető a Ticket Shop rendszerében, illetve a Showszínház hivatalos oldalain keresztül. Reményeik szerint elérik a platinalemezhez szükséges mennyiséget is, így a fa alá azt is megkaphatják ajándék gyanánt. 
A CD borítójában 5.000 Ft értékű ajándékkupon is megtalálható lesz a művészek nyári előadásaira a Budai Szabadtéri Színházba. 

A művészek egy-egy személyes üzenettel is meglepik a hallgatókat: a CD borító belsejében karácsonyi jókívánságaikat rejtik el, így kérik, hogy az albumot Karácsony este bontsák csak ki azok, akik hozzájutottak.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Budapesten is van Karácsonyi megálló! Képek és a megállók címe itt!
Buszmegálló és villamosmegálló is van az átalakított megállók között. A cikkünkből kiderül hol található az ünnepi díszbe öltözött megálló az EON jóvoltából.
INGYEN nézhetjük meg az Operaház Diótörőjét! Részletek itt!
INGYEN nézhetjük meg az Operaház Diótörőjét! Részletek itt!
Megkóstoltuk Az Év Szaloncukrait!
Megkóstoltuk Az Év Szaloncukrait. Elmondjuk nektek, hogy milyenek?!
Star Wars koncert Budapesten 2021-ben - Jegyek itt!
Star Wars koncert Budapesten 2021-ben - Jegyek itt!
Diótörő az Ukrán Balett előadásában Budapesten - Jegyek itt!
A Ukrán Balett Diótörő balett előadása 2024. december 22-én a Budapest Kongresszusi Központban látható. Jegyek itt!
Diótörő bábelőadás 2024-ben Budapesten az FMH-ban- Jegyek itt!
Diótörő bábelőadás 2024-ben Budapesten az FMH-ban- Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

Ezt olvasta már?x