Mikulásvillamos Budapesten 2016-ban!

Kelt: 2016.12.02 kovacsad

Mikulásvillamos Budapesten 2016-ban! Mikulásvillamos Budapesten - 2016. december 4-én a Mikulás a 2624-es acélvázas nosztalgiavillamossal utazik! Ha

Az adventi időszakban az egész város díszbe borul, de a gyerekek még a karácsonynál is jobban várják a Mikulás érkezését! A Mikulás várás örömét növeli majd a BKK két Mikulás járata az adománygyüjtő Mikulástroli valamint a Mikulsávillamos.

2016. december 4-én a Mikulás a 2624-es acélvázas nosztalgiavillamossal utazik! Ha szeretnétek vele találkozni, a Móricz Zsigmond körtér M–Szent Gellért tér M–Széll Kálmán tér M–Hűvösvölgy útvonalon megtaláljátok a 110 éves nosztalgiavillamoson. Aki egész évben jó volt, szaloncukrot is kaphat tőle.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Mikulásgyár 2016-ban a Lurdy Házban!
A Mikulásgyár Lurdy Házban lévő gyűjtőpontja keddtől már várja a tartós élelmiszereket, jó minőségű ruha és játékadományokat a rászorulók részére.
Mikulástroli 2016-ban sztárokkal Budapesten!
Második alkalommal kel útra Budapesten a Mikulástroli, amely különleges megjelenéssel és egyedi belső dekorációval közlekedik és gyüjti az ajándékokat a rászorulók számára 2016. december 23-ig.
Fényvillamos Budapesten 2018-ban is! Menetrend itt!
2018-ban is járni fog a Fényvillamos Budapesten!
Queen show 2019-ben Budapest, Debrecen, Miskolc, Győr, Szombathely, Veszprém színpadain!
A Killer Queen - Queen show from London koncertshow egyenesen Londonból érkezik Magyarországra és Budapest, Veszprém, Debrecen, Miskolc, Gödöllő, Keszthely, Győr és Szombathely közönségét biztosan elkápráztatja majd. Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

Ezt olvasta már?x