Lépj fel a Téli fesztiválon!

Kelt: 2016.10.24 kovacsad

Lépj fel a Téli fesztiválon! Az Advent Budapesten felhívása amatőr és profi együttesek, egyéni fellépők, valamint zeneiskolák és művészeti intézmények növendékei számára. A jelentkezéseket november 6-ig fogadjuk.

Felhívást tettek közzé fellépőknek a Budpest Adventszervezői. A felhívás:
 
Az Advent Budapesten felhívása amatőr és profi együttesek, egyéni fellépők, valamint zeneiskolák és művészeti intézmények növendékei számára. A jelentkezéseket november 6-ig fogadjuk.

Színházunk fellépési lehetőséget biztosít a 2016. november 17. és december 27. között a Városháza parkban megvalósuló ADVENT BUDAPESTEN kulturális téli fesztiválon:
 
•    hagyományőrző és művészeti csoportok (kórusok, zenekarok, színtársulatok, népzenészek stb.) és
•    művészeti intézmények diákjai (zeneiskolai, egyetemi vagy zeneművészeti karok szólistái, kórusai, együttesei, drámatagozatok, általános és középiskolák diákjai) számára.
 
A FELLÉPÉS HELYSZÍNE: a Városháza parkban felállított fűtött Üvegház (a Deák tér mellett a Károly körúton, a Madách térrel szemben), amely egy 50 fő befogadására alkalmas, a fesztivál idejére felállított alkalmi játszóhely.
 
IDŐSZAKA: 2016. november 25. és december 23. között, keddtől csütörtökig, a kora esti órákban.

 
LEÍRÁS: Az Advent Budapesten téli fesztivált és karácsonyi vásárt negyedik alkalommal szervezi meg a Szabad Tér Színház a fővárosi önkormányzat megbízásából.
 
Budapest legszebb és legcsaládiasabb adventi rendezvényén számos ingyenesen látogatható programot kínálunk a családok minden korosztálya számára, hogy még tartalmasabbá tegyük az ünnepvárás időszakát. A tér központi részén felállított Üvegházban a hét minden napjára hirdetünk programot, ahol immár hagyományosan bemutatkoznak a város legjobb művészeti csoportjai és tehetséges fiataljai. A négy adventi hétvégén, szombaton és vasárnap egész napos családi program(betlehemes játék, bábszínház, kézműves foglalkozás, gyertyagyújtás, jótékonysági gyűjtések, koncertek) és számos meglepetés várja idén is az érdeklődőket.
 
JELENTKEZÉS:
 
- minimum 20, maximum 50 perces műsorral
- témája lehetőség szerint kapcsolódjon a karácsonyi ünnepkörhöz
- a műsor címe, rövid leírása, a fellépő csoport bemutatása, létszáma és 1 db nagyméretű (minimum 1 megaByte) fotó beküldésével
- az alábbi címre: sajto@szabadter.hu (Miklós Melánia), +36-1/3755-922/112
határidő: 2016. november 6.

FONTOS INFORMÁCIÓK:
 
A színház áramforrást biztosít, hangosítást nem. Az Üvegházban nincs mód emelt színpad kialakítására, a helyszín öltözőt és parkolóhelyet nem tud biztosítani. Hangszereiket a fellépők maguk biztosítják és szállítják. A szervezők a fellépésért se díjazást, se útiköltséget nem fizetnek, a fellépésért bérleti díjat nem kérnek.

Időpontfoglalás a jelentkezés sorrendjében történik, a szabad időpontok függvényében.
 

Bővebb információ a fesztiválról: www.adventbudapest.hu 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Dima karácsonya 2017-ig a Cirkuszban - Jegyek itt!
Dima karácsonya hagyományos cirkuszi show a Fővárosi Nagycirkuszban. Jegyek itt!
A Bolsoj szólistái 2016-ban Budapesten - Jegyek a Bolshoi operagálára itt!
Verdi-Puccini címmel kerül megrendezésre a Bolshoi operagála 2016. december 12-én Budapesten az Erkel Színházban Elena Zelenskaja, Svetlana Shilova, Olga Abramova, Andrej Grigorjev, Roman Muravickij, Aleksey Nekludov főszereplésével. Jegyek már kaphaótak!
Az illúzió mesterei bűvészshow 2017-ben a MOM Kulturális Központban - Jegyek itt!
Las Vegas, New York, Peking, Dubai, Párizs és Monte Carlo színpadai után az Illúzió Mesterei most a hazai közönséget is elvarázsolják 2017. március 3-4-én a MOM Kulturális Központban.
Fenyő Ünnep 2016-ban Budapesten az Arénában - Jegyek itt!
A nyár végi koncert után már nem kell tovább várnia rajongóknak, mert 2016. december 27-én Budapesten a Sportarénában ismét láthatják Fenyő Miklóst. Sztárvendégek Bereczki Zoltán és a Jazz and more
Budapesti Újévi Koncert Mága Zoltán Sztárvendégeivel 2019-ben az Arénában - Jegyek itt!
A Budapesti Újévi koncert 2019. január 1-én Budapesten az Arénában ismét megrendezésre kerül. Jegyek Mága Zoltán 2019-es Újévi koncertjére itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

Ezt olvasta már?x