Jótékonysági Magna Cum Laude koncert a Budapesti Kongresszusi Központban - Jegyek itt!

Kelt: 2015.12.19 kovacsad

Jótékonysági Magna Cum Laude koncert a Budapesti Kongresszusi Központban - Jegyek itt! 2015. december 29-én a Magna Cum Laude ad koncertet a Budapesti Kongresszusi Központban.

Utálom a főnököm, Pálinka dal, Átkozott nők és még sorolhatnánk a rádiók által is kedvelt Magna Cum Laude slágereket. 2015. december 29-én a Magna Cum Laude ad koncertet a Budapesti Kongresszusi Központban.

A két ünnep között megrendezésre kerülő koncertet jótékonysági célból vállalták el. A koncert bevételét az Unicefnek ajánlották fel. Lepje meg Ön is szeretteit egy Magna Cum Laude élménnyel és közben támogassa a jegyvásárlásával a fiúk gyüjtését.

A Magna Cum Laude jótékonysági koncertre már árulják a jegyeket! Jegyvásárláshoz kattintson ide!

További különleges koncertprogramokat talál lentebb a kapcsolódó cikkeben! 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Havasi - Experidance: A Ritmus Ünnepe, a Zongora Virtuóza Szilveszteri előadás
Havasi és az Experidance közös műsora a RAM Colossoeumban
Jézus Krisztus Szupersztár musical decemberben Budapesten - Jegyek itt!
2015. december 20-án Budapesten a Klauzál Gábor Művelődési Központban elevenedik meg újra Webber legendás musicalje a Jézus Krisztus Szupersztár.
Hooligans karácsonyi nagykoncert jegyek - Budapest Kongresszusi Központ
2015. december 26-án este egy különleges Hooligans koncert vár az érdeklődőkre. A koncerten a Magyar Virtuózok Kamarazenekar kíséretével csendülnek fel az ismert dalok.
Andrea Bocelli koncert Budapesten!
Játékuk véget ért. Játékunk nyertese a cikkben!
Diótörő cirkuszi előadás Debrecenben - Jegyek a 2018-as előadásokra itt!
A világhírű Diótörő története eddig sohasem látott feldolgozásban varázsolja el majd a kicsiket és nagyokat egyaránt. A Diótörő cirksuzi előadás 2018 december 6-től Debrecenben látható. Jegyek itt!
Chuck Norris Budapesten! Jegyek itt!
Budapest készülj. Chuck Norris Budapesten jótékonysági felhívásra. A koncerten a Magna Cum Laude gondoskodik a zenéről. A Baptista Szeretetszolgálat meghívására Budapestre érkezik Chuck Norris. Hálaadó Istentisztelet az Arénában.
Masha és a Medve LIVE 2019 - Karácsonyi kaland - Kecskemét - Jegyek itt!
2019-ben magyarul lesz látható a Masha és a Medve mese. A Karácsonyi kaland 2019. január 20-án Kecskemét ad otthont az előadásnak. A mese a kecskeméti Hirös Agóra Központ színpadán lesz látható.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

Ezt olvasta már?x