Hallgasd meg Eros Ramazzotti karácsonyi dalát! VIDEÓ ITT!

Kelt: 2018.11.24 kovacsad

Hallgasd meg Eros Ramazzotti karácsonyi dalát! VIDEÓ ITT! Hallgasd meg Eros Ramazzotti karácsonyi dalát! VIDEÓ ITT!

Eros Ramazzotti nevét a magyar közönség is jól ismeri, hiszen számos slágerét játszották a magyar rádiók is. Legismertebb slágere amit a Youtuben is közel 200 millióan hallgattak meg a La Cosa Mas Bella, de duettjei is mindig nagy sikert arattak. Eros Ramazzotti olyan ikonokkal énekelt együtt mint Tina Turner, Cher, Nikol Scherzinger és Ricky Martin.

Azt azonban kevesen tudják, hogy Eros Ramazzotti énekelt egy karácsonyi dalt is, ami igazán szívhez szóló volt, mitöbb az üzenete még olasz tudás nélkül is átjön, ha megnézzük a videóklipet. 

Eros Ramazzotti 2019-ben új turnéra indul Vita Ce N’è címmel. A turné Magyarországra is ellátogat. Lepje meg családját egy Eros Ramazzotti élménnyel.

Eros Ramazzottti 2019. október 24-én Budapesten a Papp László Sportarénában ad koncertet.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Eros Ramazzotti karácsonyi dala:

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

A Dead Can Dance az A Celebration Life & Works turné 2019-ben Budapsten - Jegyek itt!
A Dead Can Dance az A Celebration – Life & Works 1980 -2019 című turnéjának keretén belül élőben hallhatjuk a dalokat. A Dead Can Dance koncertje 2019. június 26-án a Papp László Budapest Sportarénában kerül megrendezésre. Jegyek itt!
Fábry Sándor krácsonyi estje turnézik - Jegyek és helyszínek itt!
Fábry Sándor az Oh Tannenbaum karácsonyi estjével indul urszágos turnéra, hogy Veszprém, Békéscsaba, Tatabánya és Zalaegerszeg közönségét megnevettesse. Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

Ezt olvasta már?x