Éjjeli fotótúrára indul a Fénytroli!

Kelt: 2017.11.18 kovacsad

Éjjeli fotótúrára indul a Fénytroli! A BKV Zrt. szervezésében, 2017. december 16-án éjjel Ikarus 280T típusú trolibusszal, nosztalgia járat, illetve fotómegállásokkal egybekötött különjárat közlekedik a budapesti trolibusz hálózaton. Az érdeklődők számára a 77-es trolibusz Puskás Ferenc Stadion M (Ifjúság útja) végállomásán biztosítanak majd felszállási lehetőséget.

A BKV Zrt. szervezésében, 2017. december 16-án éjjel Ikarus 280T típusú trolibusszal, nosztalgia járat, illetve fotómegállásokkal egybekötött különjárat közlekedik a budapesti trolibusz hálózaton. Az érdeklődők számára a 77-es trolibusz Puskás Ferenc Stadion M (Ifjúság útja) végállomásán biztosítanak majd felszállási lehetőséget.

A beszállításról, az indulásról, illetve néhány fontosabb csomópont érintésének pontos időpontjáról később adunk majd tájékoztatást. Várhatóan 9 óra hosszúságú lesz a program, 30-40 fotómegállással. Az eseményben megadott kezdési és végzési időpontok között ennek tekintetében irányadóak.

A nosztalgiajárat teljes útvonala nem kerül előzetesen meghirdetésre, csak indulás után a járművön tartózkodók számára.

A fotósmeneten részt venni kívánó személyeket kérjük, hogy hozzanak magukkal fényvisszaverő láthatósági mellényt, amelyet a fotózások idején a járműről történő leszállásnál viselniük kell!

A jármű díszkivilágítását kizárólag a megállások idejére kapcsoljuk majd fel, menet közben a jármű lekapcsolt díszvilágítással fog közlekedni!


 

Figyelem!

A felszállás érkezési sorrendben történik a Puskás Ferenc Stadion (Ifjúság útja) M megállóban, férőhely foglalásra nincs lehetőség.

A részvételi díj előreláthatólag 2000 Ft/fő lesz, melyet a helyszínen tartózkodó kalauznál lehet majd megváltani.

További részletekért kattints ide!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Fényvillamos 2017-ben Budapesten!
A Fényvillamos 2017-ben is jár Budapesten a 2-es villamos vonalán!
Kosárlabda akrobaták Budapesten! Jön a Harlem Globetrotters kosárlabda show 2018-ban is! Jegyek itt!
Az érdekes érdekes és látványos kosárlabda show Magyarországon. Újra Budapesten a látványos kosárlabda trükkök. 2018. április 10-én a Papp László Budapest Sportaréna falai közt a Harlem Globetrotters kosárlabdacirkusza.
Fényszínház - Jelenések templomi lézerfény koncert! Jegyek itt!
Pál Feri atya felvezetésével 2017. december 10-én az Angyalföldi Szent Mihály Plébánia ad otthont a különleges lézerfény koncertnek.
Recirquel Cirkusz az éjszakában Mikulástól Szilveszterig a MÜPA Sátorban - Jegyek 1500 forintért!
A magyar Cirque De Soleilként is emlegetett csapat Mikulástól Szilveszterig a MÜPA Sátorban várja a nézőket. A MÜPA Sátorras előadásokra CSAK 1500 forintba kerül a jegy!
Ann-droid - Egy robotlány karácsonya / SÁTOR
Ann-droid - Egy robotlány karácsonya címmel debütál új előadásuk a MÜPA SÁTORban 2017. december 2-án. Jegyek már 500 forintért kaphatóak!
Jazz+Az Aréna koncert 2020 - Jegyek itt!
A jegyvásárlás már elindult a JazzMegAz 2020-as koncertjére. Jazz+Az koncert 2020. január 17-én a Papp László Budapest Sportaréna színpadán! Geszti Péter, Kozma Orsi, Váczi Eszter, Behumi Dóri, Dés Lászlóval és az eredeti zenekarral

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

Ezt olvasta már?x