Diótörő musical 2018-ban a BOK Csarnokban Budapesten - Jegyek itt!

Kelt: 2018.09.18 kovacsad

Diótörő musical 2018-ban a BOK Csarnokban Budapesten - Jegyek itt! Jöjjön el családjával a Diótörő és Egérkirály családi musicalre 2018. december 9-én a BOK Csarnokba. Az este 6-kor kezdődő előadás kezdési időpontját is a kicsikhez igazították.

A Diótörő és Egérkirály musical évről-évre többezer embert varázsol el kicsiktől nagyokig. A mesés fülbemászó dallamok a magyar alkotógárda munkáját dícsérik. A mese musical egyik dala még tehetségkutató műsor repertoárjában is elhangzott, ami nem csoda, hiszen az érzelmes dallamoktól a vidám számokon át minden megtalálható az amúgy is izgalmas karácsonyi történetben.

A Diótörő és Egérkirály musical 2018-ban ismét Budapesten lesz látható a BOK Csarnokban. Az adventi előadásra már elkezdék a jegyek értékesítését!  Jöjjön el családjával a Diótörő és Egérkirály családi musicalre 2018. december 9-én a BOK Csarnokba. Az este 6-kor kezdődő előadás kezdési időpontját is a kicsikhez igazították.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A Diótörő és Egérkirály musical szereplőinek névsorát nem hirdették még ki, de várhatóan a korábbi évekhez hasonlóan a régi szereplők közül sokan ismét a mesemusical szereplőinek bőrébe bújnak.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Masha és a Medve 2019 - Jegyek itt!
2019-ben magyarul lesz látható a Masha és a Medve mese. A különleges mese országos turné részeként Budapest, Debrecen, Székesfehérvár városában is látható lesz.
Álomutazó musical 2018-ban a BOK Csarnokban - Jegyvásárlás itt!
Újra lesz Álomutazó musical! 2018 decemberében várja a közönséget a BOK Csarnokban (SYMA Csarnok) Álomutazó. A Tulipán Tündér új produkciója. Stohl András, Szabó Győző, Schell Judit, Zséda (Zsédenyi Adrienn), Keresztes Ildikó, Falusi Mariann, ...
Kicsi Gesztenye Klub Budapesten! Jegyek itt!
Legnagyobb show a legkisebbeknek! Jegyek itt a budapesti előadásra! Az UP Újpesti Rendezvényközpont ad otthont 2019- április 6-7.-én az előadásnak. Gyere el a legnagyobb Kicsi Gesztenye bulira és érezd jól Magad!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

Ezt olvasta már?x