Diótörő és az egérkirály az Átrium Filmszínházban - Jegyek itt!

Kelt: 2016.07.06 Juhasz Julianna

Diótörő és az egérkirály az Átrium Filmszínházban - Jegyek itt! Csajkovszkij − E. T. A. Hoffmann legendás előadása a A diótörő és az egérkirály. A Közép-Európa Táncszínház és az Átrium Film-Színház közös produkciója 2016-ban is Budapesten!

Mese – Volt egyszer egy Diótörő, akit megátkozott Egérfül asszonyság. Az átkot azonban feloldani csak egy módon lehet. Veszélyes úton, sötét helyeken és félelmetes birodalmakon át Marika és a Diótörő a Marcipán-palotába érkezik, amely fényes ugyan, de vajon biztonságos is?

Tánc – A klasszikus és a kortárs tánc prózával és bábokkal való ötvözete nemcsak izgalmassá teszi az előadást, hanem a fantáziánk kiterjesztését is szolgálja.

Játék – Az előadás teret nyit a játszani vágyó gyerekek számára, hiszen akinek kedve tartja, részt vehet az Egérfejek és a Diótörő párbajában. Azt, hogy ki melyik oldalon harcol majd, ki-ki eldöntheti saját belátása szerint.
Az eredeti Csajkovszkij zenéjét és E. T. A. Hoffmann meséjét a Közép-Európa Táncszínház és az Átrium Film-Színház közösen dolgozza fel. Az összetartozás öröme és nehézsége, az emlékezés csalafintasága és a játék feszültsége a meghatározója az előadásnak, amely egyaránt szól kicsiknek és nagyoknak. A négy művészeti terület egy kétrészes produkcióban válik mesévé.

Hangolódjunk a karácsonyra az ország egyetlen ingyenes Karácsony Kiállításának képeivel!

Rendező: Magács László
Koreográfus: Kun Attila
Díszlet-jelmez: Béres Móni, Boda Gyöngyvér
Dramaturg: Lőrincz Ágnes
Közreműködők: Téri Sándor színművész, Závory Andrea színművésznő, Horváth Adrienn(Fülöp Viktor- ösztöndíj), Palcsó NóraIvanov GáborFrigy ÁdámHargitai Mariann,Jakab ZsanettMádi László, Kovács Péter, Stetina Szonja - tánc

Jegyárak:
1500, 2000, 2500 Ft

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS IDE KATTINTVA!

A nézők véleménye a darabról!
 
Érdemes megnézni a kapcsolódó híreinket is!

 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Táncba avató - Diótörő a Magyar Táncművészeti Főiskolán - Jegyek 1000 forinttól!
Ennél a karácsonyi mesénél szebb avató előadást nehéz lenne találni, ezért is választották a Táncba avató sorozat egyik elsőszámú produkciójának a Magyar Táncművészeti Főiskolán, ahol 2015. december 17. és 19.-én lesz látható
Shrek musical jegyek a 2016-os aréna előadásra!
Feke Pál, Szinetár Dóra, Serbán Attila, Szulák Andrea főszereplésével 2016. május 29-én mutatják be a Shrek musicalt.
Óz, a csodák csodája mesemusical a Vígszínházban - Jegyek 500 forinttól itt!
2015 októberében mutatja be a Vígszínház az Óz a csodák csodája mesemusicalt. A Dorothy, a kansasi lány és kutyusa, Totót hatalmas kalandjából készült már film, musical és számtalan feldolgozás.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

Ezt olvasta már?x