Dalok és sztorik az Oscar-dij történetéből - Náray Erika estje a MOM-ban - Jegyek itt!

Kelt: 2021.09.04 Juhasz Julianna

Dalok és sztorik az Oscar-dij történetéből - Náray Erika estje a MOM-ban - Jegyek itt! Időutazás - Dalok és sztorik az Oscar-dij történetéből - Náray Erika estje 2021. december 27-én a MOM Kultban. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

1929-ben, amikor először került kiosztásra a díj, 15 szobrocska talált gazdára. Ekkor még senki nem tudta a nevét, agyagból készült és a díjazottakat előre értesítették. Talán hihetetlen, de az esemény a média jelenléte nélkül zajlott. 1931 óta neve is van a díjnak, Oscar, 1953 óta a televízió is közvetíti, 1966-tól színesben. Ki emlékszik ma már a kezdetekre? A díjazottak százaira? Hogy ki nyert és ki maradt le az egyik legnagyobb filmes elismerésről? 90 év termését feldolgozni, dalokkal feleleveníteni nem könnyű. Pálmai Anna, Szente Vajk, valamint Náray Erika és csodás zenekara mégis megpróbálkozik a lehetetlennel. Dalok, sztorik, képek az Oscar-díj történetéből.

Időutazás - Dalok és sztorik az Oscar-dij történetéből - Náray Erika estje 2021. december 27-én a MOM Kultban. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Vendégek: Pálmai Anna és Szente Vajk 

Megosztás:


 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

Ezt olvasta már?x