Csézy karácsonyi koncert 2017-ben a Budapesti Kongresszusi Központban - Jegyek itt!

Kelt: 2017.09.20 Juhasz Julianna

Csézy karácsonyi koncert 2017-ben a Budapesti Kongresszusi Központban - Jegyek itt! Csézy – XMAS című koncertshowja 2017. december 19-én a Kongresszusi Központban kerül megrendezésre .

2017. december 19-én a Kongresszusi Központban kerül megrendezésre Csézy – XMAS című koncertshowja. Csézy neve egyet jelent az exkluzív, elegáns zenei minőséggel. Nemcsak csodálatos hangjával, elbűvölő személyiségével, hanem azzal is kiemelkedik a popzenei énekesek közül, hogy egyedüliként rendelkezik énekművész diplomával. A zene, az éneklés már kisgyermekkorától legfontosabb része életének. Konzervatóriumi évei alatt spanyolországi énekversenyt is nyert pályatársaival. Az igazi áttörést a 2008-as év hozta neki, amikor megnyerte az Eurovíziós Dalverseny magyarországi döntőjét, így Belgrádban képviselhette hazánkat a Szívverés című dalával.10 éve indult el popzenei pályája és jelent meg első önálló albuma. Azóta számos díj, arany és platinalemez tulajdonosa. A karácsony számára a legszebb ünnep az évben és igyekszik mindig varázslatos hangulatot csempészni az emberek szívébe. Csézy XMAS koncertshowja három részből épül fel. Saját dalaiból énekel egy kiváló partner kíséretével, Rakonczai Viktorral, aki legszebb lírai dalait írta Csézynek és az összes eddigi nagylemezeit hangszerelte, dalaikat vonós zenekar kíséri a színpadon.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Az énekesnő új albummal jelentkezik ősszel, amely Vietnámban is kiadásra kerül. A koncert második részében ezek a gyönyörű és különleges angol nyelvű slágerek hangzanak majd el a Stúdió 11 közreműködésével. A befejező részt természetesen a karácsony ünnepi varázsa lengi át. A showt végigkíséri Csézy zenekara és a koncert látványvilágát táncosok és artisták színesítik majd.Jegyek kaphatók: www.koncertpromo.hu 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Omega karácsonyi koncert 2017-ben az Arénában - Jegyek itt!
A két ünnep között az Omega énekesei egy fergeteges jubileumi koncertre várják a rajongókat. Az Omega 2017. december 28-án Budapesten a Papp László Sportarénában ad koncertet.
Celtic Woman lemezbemutató koncert 2017-ben Budapesten - Jegyvásárlás itt!
Voices of Angels a Celtic Woman lemezbemutató koncert 2017. november 10-én a Papp László Budapest Sportarénában kerül megrendezésre. Jegyvásárlás itt!
Fenyő Ünnep 2017 - Fenyő Miklós koncertje 2017-ben az Arénában - Jegyek itt!
Fenyő Ünnep 2017 - Fenyő Miklós koncertje 2017. december 27-én az Arénában! Jeyek már kaphatóak!
Caramel karácsonyi koncert 2017-ben az Arénában - Jegyek itt!
Caramel karácsonyi koncertje 2017. december 22-én Budapesten a Papp László SPortarénában kerül megrendezésre.
Diótörő 2017-ben Budapesten a Győri Balett előadásában - Jegyek az aréna előadásra itt!
Az ismert klasszikus balett monumentális díszletekkel és különleges látványvilággal karácsonykor a Győri Balett előadásában 2017. december 18-án Papp László Budapest Sportarénában.A szólisták a moszkvai Bolsoj balett szólistái, akik ...
Nyári Károly Budapesti Karácsonyi koncertje 2017-ben a Budapesti Kongresszusi Központban - Jegyek
Nyári Károly zongoraművész hagyományos karácsonyi koncertje 2017. december 27-én immár 12. alkalommal kerül megrendezésre, ezúttal a Budapest Kongresszusi Központban az ország egyik legnagyobb koncerthelyszínén.
Vegyen karácsonyra Mamma Mia jegyeket a 2021-es előadásokra!
A Mamma Mia! iránt a nézők érdeklődése töretlen, így a 2021-es előadásokra már most elkezdték a jegyek értékesítését!
Fényvillamos Budapesten 2020-ben is! Menetrend itt!
Várhatóan 2020-ban is járni fog az adventi ésa karácsonyi időszakban a Fényvillamos Budapesten!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

Ezt olvasta már?x