Best of musical Aréna - Arénashow Sopronban az Operettszínház sztárjaival - Jegyek itt!

Kelt: 2015.09.16 kovacsad

Best of musical Aréna - Arénashow Sopronban az Operettszínház sztárjaival - Jegyek itt! 2015. október 23-án a Best of Musical Aréna shown a Musical Aréna színpadán vendégeskedett előadásokból hallhatunk dalokat az Operettszínház sztárjainak tolmácsolásában.

Aréna showval készül a Budapesti Operettszínház 2015. október 23-án Sopronban. A Musical Arénában Sopronban az elmúlt években az Operettszínház sikermusicaljei mellett látható volt többek között az Aida, az IStván, a király, a West Side Story, a Tied a világ, A muzsika hangja és az EDDA musical A kör is.  Sőt a soproni Musical Aréna sznpadán debütált a Miss Saigon musical és az Elfújta a szél musical is.

A Best of Musical Aréna shown a Musical Aréna színpadán vendégeskedett előadásokból hallhatunk dalokat az Operettszínház sztárjainak tolmácsolásában.

Jegyek már kaphatóak!

Színpadra lép Dolhai Attila, Feke Pál, Pintér Tibor, Polyák Lilla, Kocsis Dénes, Mészáros Árpád Zsolt, Angler Balázs, Homonnay Zsolt, Vágó Zsuzsi, Füredi Nikolett és Janza Kata.


 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Szilveszteri Vámprok bálja musical - Jegyek itt!
A Vámpírok bálja musical már több éve látható Szilveszterkor is, amikor a nézők az előadást követően a vámpírokkal koccinthatnak, hogy utána az élménytől felüdülve köszönthessék az Újévet. Nem lesz ez máshogy 2015. december 31-én sem, ...
Vegyen karácsonyra Mamma Mia jegyeket a 2019-es előadásokra!
A Mamma Mia! iránt a nézők érdeklődése töretlen, így a 2019-es előadásokra már most elkezdték a jegyek értékesítését!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

Ezt olvasta már?x