Almodóvár musical az Operettszínházban - Jegyek a Nők az idegösszeomlás szélén musicalre itt!

Kelt: 2016.02.28 kovacsad

Almodóvár musical az Operettszínházban - Jegyek a Nők az idegösszeomlás szélén musicalre itt! Pedro Almodóvar filmjéből készült musicalt mutat be a Budapesti Oeprettszínház. A Nők az idegösszeomlás szélén musical főszerepeiben Peller Anna, Janza Kata, Gubik Petra és Szomor György látható majd.

Az Asszonyok a teljes idegösszeomlás szélén című film musical adaptációja 2010-ben a Broadwayn került bemutatásra, majd a West Enden is bemutatták, ahol 2015 májusig futott az Almodóvar filmből készült előadás.

2016. május 20-án mutatja be a Budapesti Operettszínház a Nők az idegösszeomlás szélén musicalt az Átrium Filmsznházban.

Jegyinfók és jegyvásárlás itt!

A musical főszerepeiben többek között színpadra lép Janza Kata, Szomor György, Gubik Petra, Kocsis Dénes, Peller Anna, Simon Panna és Mészáros Árpád Zsolt is.

 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Evita musical jegyek!
Evita musical a Margitszigeti Szabadtérin 2016 júliusában. Jegyek már kaphatóak!
Grease musical turné! Jegyek itt!
Győr, Szeged, Miskolc, Debrecen, Szombathely, Pécs, Veszprém része az országos turnénak. Vastag Csaba főszereplésével indul útra a Grease party musical.
Jézus Krisztus Szupersztár musical decemberben Budapesten - Jegyek itt!
2015. december 20-án Budapesten a Klauzál Gábor Művelődési Központban elevenedik meg újra Webber legendás musicalje a Jézus Krisztus Szupersztár.
A Szépség és a Szörnyeteg musical az Operettszínházban - Jegyek itt!
A Szépség és a Szörnyeteg Disney musical a Budapesti Operettszínházban igazi sztárszereposztásban. A Németországban is turnézott Disney musicalre jegyek már 1700 forinttól kaphatóak!
Látványos Karácsonyi Fényshow  - Videó itt!
Egy nagyon látványos videó kering a Facebookon az egyik karácsonyi vásár éjszakai fényshowjáról.
Adventkor is forog a Budapest Eye! Jegyek és nyitvatartás itt! Próbáld ki ingyen!
Különleges élmény lehet az Óriáskerék Adventkor is. Most akár INGYEN is kipróbálhatod ha szerencsés vagy.
Nyerj jegyet a Harlem Gospel Choir Beyonce koncertjére!
A Harlem Gospel Choir idei magyarországi turnéját 2017. december 11-én zárja majd a Budapest Kongresszusi Központban 19 óra 30 perces kezdéssel. Utolsó műsorukhoz csatlakozik Szarka Tamás is, a tervek szerint ő énekli az utolsó két dalt. Beyoncé ...
Fényvillamos 2017-ben Szegeden! Menterend itt!
A Fényvillamos minden évben óriási és közkedvelt attrakció országszerte, így Szegeden is. Az adventi fények felgyújtásával egy időben szokott útra kelni, hogy fényt vigyen az adventi programok sokaságába. A 2017. november 24. (pénteki) ...

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

Ezt olvasta már?x