Airport, Hungary - Szárnyak, vágyak, magyarok - Bővített kiadás! NYERD MEG!

Kelt: 2020.12.12 KarácsonySzeretlek

Airport, Hungary - Szárnyak, vágyak, magyarok - Bővített kiadás! NYERD MEG! Vadonatúj második, további sztorikkal és megszólalókkal bővített kiadás, amely a 2020-as pandémia idején készült.

Szeretné tudni, milyen érzés egy fantomjárattal repülni koronavírus-járvány idején? Kíváncsi a magánrepülőgépeken szolgálatot teljesítő stewardessek mindennapjaira, a fapados légitársaságok személyzetének kalandjaira, a tehergépek magányos és az utasszállítók körülrajongott pilótáinak valós történeteire?

A hatalmas sikerű Hungary-sorozat szerzőjének könyvében a légi közlekedés kulisszatitkai tárulnak fel – természetesen a magyarok szemszögéből. Kordos Szabolcs kontinenseken átívelő utazásra repíti olvasóit, a szórakoztató riportkönyvben repülőtéri dolgozók, légiutas-kísérők és pilóták mesélik el, hogy milyen a valóság tízezer méter magasságban. Az Airport, Hungary 2016-ban jelent meg először, a sokszoros utánnyomás ellenére ma már alig lehet hozzáférni, minden példánya elkelt. Amit most, kedves Olvasó, a kezében tart, az a vadonatúj második, további sztorikkal és megszólalókkal bővített kiadás, amely a 2020-as pandémia idején készült.

Csatolják be biztonsági övüket, felszállunk!

A könyvet IDE KATTINTVA most meg is rendelheted a 21. Század Kiadótól!

JÁTÉK!
A játék nyertesei:
Szauer Éva és Béres Dóra

Ezt a nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható. A játék során átadott adatokat a KarácsonySzeretlek kezeli, azt a Facebook semmilyen formában nem kapja meg.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Geszti Péter új karácsonyi dalát nem bírod könnyek nélkül! Ezt hallgatja most mindenki!
Gyönyörű az új dal, amiben sztárok énekelnek. Az év Karácsonyi dala készült el. A Csillagszórás lesz szerintem az év dala.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

Ezt olvasta már?x