A Szegedi Fényvillamosok 2019-es menetrendje itt!

Kelt: 2019.11.29 kovacsad

A Szegedi Fényvillamosok 2019-es menetrendje itt! Idén már három Fényvillamos járja a szegedi estéket a Szegedi Karácsonyi Hetek alatt.

A Szegedi Fényvillamosok a Szegedi Karácsonyi Hetek kezdetével november 29-án pénteken kelnek útra, 16 óra 20 perc után, ugyanis az ünnepi fényeket a járműveken egyszerre kapcsolják fel Szeged karácsonyi fényeivel. A Fényvillamosok mindennap járni fognak. 


A 105-ös Pesa villamos a 2-es és a 3-as vonalon, a Kotorról elnevezett 204-es Tatra, az 1-es, a 3-as és a 4-es vonalon, míg a 214-es felújított Tatra a 3-as és a 4-es vonalakon jár majd.

A Fényvillamos mellett Fénytroli is járja majd Szegedet.

 

 

 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Zséda - Miattad karácsony koncert Szegedena Városi Sportcsarnokban - Jegyek itt!
2019. november 28-án a Szegeden a Városi Sportcsarnokban Zséda legszebb dalai, karácsonyi slágerei, és ha már Karácsony, akkor néhány meglepetés új dal is felcsendül majd a műsorban.
West Side Story Szegeden 2020-ban - Jegyvásárlás itt!
A Szegedi Szabadtéri Játékok 2020-as műsorában lesz látható a West Side Story musical 2020 augusztusában a szegedi Dóm téren. Jegyvásárlás itt!
Apáca show 2020-ban a Szegedi Szabadtéri Játékokon - Jegyek itt!
Visszatér 2020-ban Szegedre az Apáca show musical. Az Operettszínház sztárjaival 2020. augusztus 1-énés július 32-én lesz látható az Aoáca show musical. Jegyvásárlás itt!
Jézus Krisztus Szupersztár a Szegedi Szabadtéri Játékokon 2020-ban - Jegyek itt!
Andrew Lloyd Webber Jézus Krisztus Szupersztárja 2020 júliusában a Szegedi Szabadtéri Játékok keretein belül lesz látható. Jegyvásárlás itt!
A Diótörő Budapesten a Szegedi Kortárs Balett előadásában - Jegyek itt!
A Diótörő a Szegedi Kortáárs Balett előadásában a Nemzeti Táncszínházban lesz látható! Jegyek a budapesti előadásra itt!
Mikulástroli Budapesten 2019-ben is - Menetrend itt!
December 19-ig találkozhatnak a Mikulással, és ajándékcsomagokat adhatnak át neki, amelyek a Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz Akciója jóvoltából rászoruló családokhoz kerülnek. Utána már más formában jár tovább!
INGYENES Családi Nyíltnap a Duna Arénában! Regisztráció itt!
Létesítmény bemutató túra, szinkron úszás és műugrás bemutató, Apacuka koncert, kismotor ügyességi verseny, úszóverseny és sok más vár.
Adventi hajók 2019-ben Budapesten - Menetrend itt!
Az ünnepi kivilágítással közlekedő adventi átkelő hajójáratok minden nap jellemzően 30 percenként indulnak!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

Ezt olvasta már?x