Zorán koncert 2023-ban az Arénában - Jegyek itt!

Kelt: 2022.10.19 Juhasz Julianna

Zorán koncert 2023-ban az Arénában - Jegyek itt! Zorán koncertje 2023. március 18.-án a Papp László Budapest Sportarénában kerül megrendezésre. Jegyek Zorán aréna koncertjére itt!

Zorán nevét jól ismeri a közönség, hiszen azon kevesek közé tartozik, akinek a régi klasszikusai mellett újak is születnek. Az újak pedig legalább olyan népszerűek, mint a régi slágerei. A Kell ott fent egy ország című dala még a Sztárban sztár műsorban is felbukkant és meghatotta az egész országot.

Zorán mély, érzelmekkel teli dalai minden korosztályt megérintenek, aki átélt már szerelmet, veszteséget, örömöt vagy bánatot.

Koncertjein mindig izgalmas válogatással készül, ám az Aréna koncertek mindig kiemelt figyelmet kapnak, hiszen ezeken rendszerint vendégek is fellépnek. Nem lesz ez másként 2023-ban sem, amikor zenei pályafutása és élete szereplői is megjelennek a színpadon.

Zorán koncertje 2023. március 18.-án a Papp László Budapest Sportarénában kerül megrendezésre.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Zorán Aréna koncertjét megelőzően országos koncertturnéra indul! Részletek lentebb! 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

P.Mobil koncert 2023-ban Budapesten a Papp László Sportarénában - Jegyek itt!
Az 50 éves jubileumát ünneplő P.Mobil arénakoncertje 2023. április 29-én a Papp László Budapest Sportarénában kerül megrendezésre. Jegyvásárlás és részletek lentebb! Sztárvendég: PIRAMIS
Lord of The Dance 2023 - Jegyek a győri, debreceni, budapesti, szegedi, veszprémi előadásokra itt!
A látványos Lord of The Dance ír sztepptánc előadás 2023-ban Győrben, Szegeden, Budapesten, Veszprémben és Debrecenben ejti ámulatban az ír tánc és muzsika szerelmeseit. Jegyvásárlás itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

Ezt olvasta már?x