Szomjoltóság - Úton a Karácsonyi tűzoltóautó 2020-ban is! Menetrend infók itt!

Kelt: 2020.12.13 Susán László

Szomjoltóság - Úton a Karácsonyi tűzoltóautó 2020-ban is! Menetrend infók itt! A Szomjoltóság kocsija tavaly is nagy siker volt. Nagyon szerette mindenki. A különleges esemény idén se marad el.

FényvillamosMikulás villamosMikulástroliMikulásbuszFényrendőrautó,
 és Fénymozdony mellett sok újdonság vár idén is ránk. Ilyen a Szomjoltóság különleges karácsonyi tűzoltóautója is, ami évek óta nagyon népszerű. A különleges esemény idén se marad el. Így írnak róla a Szomjoltóságnál:

Idén a járvány miatt közös programjainkat sajnos nem rendezhetjük meg, de ettől még nem kell lemondanunk a karácsonyi hangulatról.

Várhatóan karácsonyig minden hétvégén, összesen 8 alkalommal fog vonulni a karácsonyi tűzoltóautó, hogy bejárja a kerület egy-egy részét. Ugyancsak a járvány miatt nem állhat meg a tűzoltóautó, nem gyűlhetünk köré, de biztosan sokunknak fog már a fölbukkanása is örömet okozni.

A tűzoltóautó igyekszik minél több helyre eljutni, de annak érdekében, hogy minél többen láthassák, arra kérünk benneteket, ha lesz lehetőségetek lefotózni, küldjétek el nekünk a fotót!

A napi menetrend minden hétvégén délelőtt kerül ki a Facebook eseménybe.

Képek:
 
Ne hagyd ki a cikk alatti kapcsolódó híreket sem.. ahol a Fényrendőrautóról is olvashatsz többek között. NYEREMÉNYJÁTÉK menüben pedig számtalan nyeremény vár rád. Például ez a különleges játék is.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Megkóstoltuk Az Év Szaloncukrait!
Megkóstoltuk Az Év Szaloncukrait. Elmondjuk nektek, hogy milyenek?!
Star Wars koncert Budapesten 2021-ben - Jegyek itt!
Star Wars koncert Budapesten 2021-ben - Jegyek itt!
Fényvillamos Budapesten 2020-ban is! Menetrend itt!
2020-ban is járni fog az adventi és a karácsonyi időszakban a Fényvillamos Budapesten! Menetrend itt!
Fényrendőrautó a BRFK előtt! Képek és videó itt!
A Budapesti Rendőr-főkapitányság karácsonyi díszkivilágítású, kiállított rendőrautója is elkészült. A Mikulás fényautó kapcsán még videó is készült.
Bolsoj Balett Diótörő 2021-ben Budapesten az Urániában - Jegyek itt!
A Bolsoj Balett Diótörő előadásának felvételével csábítja a nézőket 2031. december 26-án Budapesten az Uránia Filmszínház Jegyek itt!
Karácsonyi Mobilmánia koncert az Arénában Budapesten - Jegyvásárlás itt!
Charlie, Keresztes Ildikó, Szandi, Pataky Attila, Nagy Feró, Varga Miki, Takáts Tomi, Kalapács Józsi, Nyerges Attila... közel 40 sztár lép fel a karácsonyi Mobilmánia Aréna koncerten 2021. december 23-án. Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

Ezt olvasta már?x