Szilveszteri Operettgála 2023-ban az Operettszínházban - Jegyek itt!

Kelt: 2023.10.01 Juhasz Julianna

Szilveszteri Operettgála 2023-ban az Operettszínházban - Jegyek itt! Oszvald Marik, Kocsis Dénes, Dolhai Attila, Sándor Péter, Homonnay Zsolt és számos más művész várja a közönséget a Budapesti Operettszínházban 2023. december 31-én egy fergeteges Szilveszteri Gálával. Jegyek és fellépők itt!

MULASS! MUSLASS címmel Szilveszteri Gála lesz 2023. december 31-én délután és este a Budapesti Operettszínházban. A gálán az opera, operett és musical slágerek egyvelegéből válogatnak és persze az ünnephez méltó hangulattal készülnek az Operettszínház sztárjai. A gálán a színház legjavát vonultatják fel, hogy méltó módon búcsúzzanak az óévtől.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Fellépők:

Oszvald Marika, Dolhai Attila, Sándor Péter, Kocsis Dénes, Szomor György, Erdős Attila, Földes Tamás, Homonnay Zsolt, Süle Dalma, Szendy Szilvi, Széles Flóra, Dénes Viktor, Nádasi Veronika, Laki Péter, Bojtos Luca, Bordás Barbara, Füredi Nikolett, Kalocsai Zsuzsa, Kiss Diána, Lévai Enikő, Ninh Duc Hoang Long 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Diótörő mese-show a Madách Tánciskola növendéekivel a RAM Színházban - Jegyek itt!
Diótörő Klasszikus mese-show újragondolva 2022. december 29-30-án Budapesten a RAM Színházban a Sárközi Gyula Társulat tagjai, valamint a Madách Musical Tánc- és Színművészeti Iskola és Szakgimnázium növendékei főszereplésével. Jegyek itt!
Diótörő a Budapesti Operettszínházban ifj. Harangozó Gyula koreográfiájával - Jegyek itt!
A Magyar Táncművészeti Egyetemmel közösen színpadra állított Diótörő előadássorozata 2023. decemberétől újraindul, és az egyetem mintegy félszáz diákja vesz részt benne.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

Ezt olvasta már?x