Nyári Károly Karácsonyi koncert Budapesten 2023-ban - Jegyek itt!

Kelt: 2023.08.02 Juhasz Julianna

Nyári Károly Karácsonyi koncert Budapesten 2023-ban - Jegyek itt! Nyári Károly Budapesti Karácsonyi Család koncert 2023. december 27-én a Budapesti Kongresszusi Központban. Jegyek itt!

Minden eddiginél meghittebb és családiasabb koncert bemutatására készül a művész, mintha a nappaliban ülnénk a kandalló mellett a karácsonyfa fényénél, bensőséges hangulatban együtt ünnepelve az év legszebb ünnepét. A koncerten a legismertebb karácsonyi dalok csendülnek fel, amelyek elmaradhatatlanok az ünnep igazi lélekmelengető hangulatából. Természetesen az előadó pályáját meghatározó legkedvesebb örökérvényű dalok is elhangzanak. A zenei élmény mellett meghitt családi koncertélményt szeretne a művész ajándékozni a közönségnek. Ünnepelje együtt a karácsonyt családjával és barátaival közösen Nyári Károly exkluzív koncertjén 

Az ünnepi időszak egyik legkiemelkedőbb zenei eseménye Nyári Károly hagyományos Budapesti Karácsonyi Koncertje ebben az évben már 17. alkalommal kerül megrendezésre. A különleges koncertet 2023. december 27-én a Budapesti Kongresszusi Központban láthatja a közönség.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Az előadás az időpontjában hatályban lévő kormányrendeletek, járványügyi szabályok betartásával látogatható.  

Megosztás:


 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

Ezt olvasta már?x