Mikulás Express a Vasúttörténeti Parkban Budapesten!

Kelt: 2023.11.08 Juhasz Julianna

Mikulás Express a Vasúttörténeti Parkban Budapesten! Mikulás vonat, vagyis a Mikulás Express várja a kicsiket Budapesten a Vasúttörténeti Parkban.

Újra itt az adventi időszak kedvenc családi programja, a Mikulás Expressz! A Vasúttörténeti Park december 2-án szombaton nyitja meg kapuit a Mikulás fogadására, Alma koncerttel, bűvész előadással, adventi kézműves foglalkozásokkal, játékokkal és korlátlan kerti vasutazással! 

A mindenki által jól ismert program idén is a Nyugati pályaudvaron veszi kezdetét és onnan folytatódik a varázslatos utazás! December 2-án két alkalommal repítik utasaikat a vonatok a hamisítatlan adventi hangulatba, ahol megelevenednek a gyermekek álmai. Mindenkinek meglepetéssel kedveskednek a program elmaradhatatlan szereplői, Mikulás és manói, valamint végig üzemelni fog a kerti vasút is, amit bárki kedvére kipróbálhat.

A sétálójegyek november 3-tól online megvásárolhatók!

Menetrend:

 Megálló  Érkezik  Indul
 Budapest-Nyugati pu.   09:45
 Vasúttörténeti Park 10:05  
 Megálló  Érkezik  Indul
 Vasúttörténeti Park   12:55
 Budapest-Nyugati pu. 13:20  

A vonatos jegyek csak online elérhetőek.
A jegyek csak a fenti menetrendben megjelölt vonatokra érvényesek.

A Vonatjegyek ára felnőtteknek és gyermekeknek egységesen 9 250 Ft/ fő. A Vonatjegy ára tartalmazza az oda- és visszautat a Nyugati pályaudvar és a Vasúttörténeti Park között, a szórakoztató színpadi és interaktív programokat, valamint a korlátlan kerti vasutazást, illetve gyermekek esetében az 1 darab  mikulás csomagot.

Sétálójegyek vásárlására kizárólag a Vasúttörténeti Park weboldalán, valamint a helyszínen, a főbejárati pénztárnál van lehetőség egységesen 6 950 Ft/fő áron.

A Sétálójegyek korlátlan kerti vasutazásra jogosítanak fel a rendezvény napján, továbbá a gyermekjegyek (melyek 8 hónapos és 14 éves kor közötti gyermekek számára válthatóak meg) mellé 1 db ajándék Mikulás csomag jár az eseményen.

Csecsemőkorú gyermekeknek (8 hónapos kor alatt) a belépés ingyenes, viszont így ők nem jogosultak az ajándék Mikulás csomagra.

Megosztás:


 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

Ezt olvasta már?x