Megérkezett a karácsony a Lumina Christmas Parkba Óbudán

Kelt: 2023.11.14 KarácsonySzeretlek

Megérkezett a karácsony a Lumina Christmas Parkba Óbudán A múlt évben Budapestre hozott Lumina Park népszerűségét tapasztalva a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. erre a téli szezonra már két fényparkkal készül. Már látogatható a Palatinus strandon a Lumina Park Budapest 150, Óbudán, a Római strandon pedig november 11-től a karácsonyi hangulatot hozó Lumina Christmas Park is megnyitott, és január közepéig várja a vendégeket.

Társaságunk lengyel partnerével, a Lumina sp. z o. o. céggel közösen tavaly hozta az első Lumina Parkot Budapestre, mely több, mint 200 ezer látogatóval a főváros látványossága, a családok és a fiatalok kedvelt téli programja lett. A margitszigeti Palatinus fürdőben ez év október 19-én nyílt meg az ezúttal a főváros 150. születésnapja alkalmából időutazásra hívó fénypark.

Az első budapesti fénypark sikerét tapasztalva ebben az évben duplázunk, és megnyit a Lumina Christmas Park is, igazi karácsonyi hangulatot varázsolva a Római fürdő 7 hektár területű parkjába. A mesés Christmas Village a magyar és az európai karácsonyi ünnepek csodáit, szimbólumaitjeleníti meg egy nagyjából egy kilométer hosszú útvonalon.


A fények birodalmába belépve van karácsonyi posta, ahol fel lehet adni a Mikulásnak írt levelet, manók műhelye ajándékgyárral, jégvilág pingvinekkel, jégcsapokkal, rénszarvas ösvény és karácsonyfaerdő, fel lehet ülni a színpompás szánra, a karácsonyi buszra és a körhintára, végül a Mikulás házában is vendégeskedhetünk. Az ünnepekre készülődve meghitt élményt kínál egy közös családi séta millió karácsonyi fényben a Lumina Parkban.


A Lumina Christmas Park nyitvatartása:
2023. november 11-től 2024. január 15-ig
Minden nap 17-től 21 óráig

A park címe:
Római Strandfürdő
1031 Budapest, Rozgonyi Piroska u. 2. 

Képek:

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Lord of the Dance 2024-ben Budapesten az MVM Dome színpadán! Jegyek itt!
A tánccal elmesélt történet, a lendülettel teli show 2024. május 24-én Budapesten, az MVM Dome-ban mutatkozik be, az ír tánc és muzsika szerelmeseink örömére. Michael Flatley legújabb showja. A Lord of the Dance sikersorozata 2024-ben is folytatódik! 
Alíz Csodaországban tematikus Fénykert a Füvészkertben - Jegyek a Garden of Lights Fénykertbe itt!
Alíz Csodaországban tematikus Fénykert a Füvészkertben - Jegyek a Garden of Lights Fénykertbe itt!
Diótörő az Ukrán Balett előadásában Budapesten - Jegyek itt!
A Ukrán Balett Diótörő balett előadása 2024. december 22-én a Budapest Kongresszusi Központban látható. Jegyek itt!
Diótörő bábelőadás 2024-ben Budapesten az FMH-ban- Jegyek itt!
Diótörő bábelőadás 2024-ben Budapesten az FMH-ban- Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

Ezt olvasta már?x