Már most készülnek a 2021-es Az Év Szaloncukra versenyre!

Kelt: 2020.12.29 Juhasz Julianna

Már most készülnek a 2021-es Az Év Szaloncukra versenyre! Jövőre is kihirdtik majd Az ÉV Szaloncukrát!

Az idei évben tovább növekedett a szaloncukorgyártók forgalma, ami vélhetően a gyártókat is meglepte, igaz idén nem fogyott annyi a Mikulás figurákból. 

A szaloncukor piac folyamatosan bővülő kínálattal és újabbnál újabb ízekkel bővül minden évben, ezért idén már a szaloncukroknak is megrendezték az eddigi legnagyobb szaloncukor verseny. A versenyen mindenki igényére gondolva az Év szaloncukra a különböző mentes kategóriákban is kihirdetésre került.

Alíg múlt el karácsony a szervezők már a 2021-es éven dolgoznak. “A karácsonyi időszakban mi is folyamatosan kutattuk találunk-e olyan gyártókat akik esetleg idén nem kerültek a látókörünkbe. Illetve a jövő év kategória rendszerét is a mostani repertoár és a visszajelzések alapján kell elkezdeni megtervezni. Azt reméljük, hogy azok a a gyártók akiket esetleg mi nem találunk meg azok maguktól megtalál minket, hiszen elég sok platformon jelen vagyunk. Sőt a zsűri egy része is pont a közösségi média felületeink követői közül került ki. Érdemes minket követni, mert ez jövőre is sok követőt fogunk kiválasztani zsűrizére! Reméljük jövőre ez már egy közösségibb élmény lehet, mert idén sajnos a Covid 19 a mi terveinket is átszabta párszor.” - mondta el Kovács Ádám az Év Szaloncukra verseny egyik szervezője.

Tehát aki szeretne jövőre ingyen szaloncukrot kóstolni mindenképpen keresse meg a közösségi média felületeiket és aki netán a szaloncukor piacra szeretne betörni új termékkel ők is, hiszen Az Év Szaloncukrát 2021-ben is keresni fogja a csapatuk.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Tom Jones koncert 2021-ben a Veszprém Arénában - Jegyek itt!
Tom Jones koncertje 2021. július 18-án kerül megrendezésre Veszprémben az Veszprém Arénában. Jegyek itt!
Neoton koncert 2022-ben az Arénában - Jegyek a budapesti koncertre itt!
A Neoton az Arénában koncertezik 2022-ben. Jegyek a budapesti Neoton Aréna koncertre már kaphatóak!
Koncz Zsuzsa Aréna koncert 2021 - Jegyek itt!
Koncz Zsuzsa nagyszabású Aréna koncertjeit mindig hatalmas érdeklődés övezi. Nevével felsorolhatatlan mennyiségű, sokak által szeretett dal fonódik össze, melyek közül jó néhány a 2021. októberii koncerten is felcsendül majd. Jegyvásárlás itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

Ezt olvasta már?x