Ingyen lesz látható az Igazából Karácsony koncert a TV-ben!

Kelt: 2023.11.30 KarácsonySzeretlek

Ingyen lesz látható az Igazából Karácsony koncert a TV-ben! Az Igazából karácsony szimfonikus koncertshow hagyományait megőrizve, ismét egy egyedi formába öntve varázsolt meghitt karácsonyi hangulatot az MVM Dóm színpadára. Az esten Magyarország egyik legsokrétűbb szimfonikus zenekarának, a Budafoki Dohnányi Zenekar közreműködésével csendültek fel régi klasszikusok és népszerű karácsonyi dallamok a pop és jazz világából.

A program páratlan légtornászi mutatványokkal, kíváló szólistákkal, kórussal, tánccal és hangjátékokkal tették felejthetetlenné a gálát a nézők számára. Az immár ötödik alkalommal megrendezett ünnepi est sztárvendégei voltak: Miklósa Erika - Kossuth és Liszt Ferenc-díjas operaénekes, Pál István „Szalonna” - Liszt Ferenc-díjas Érdemes művész - nép-zenész és együttese. A neves fellépők sorában találtuk még Serbán Attila színész énekest, Cser Krisztián operaénekest, Káel Norbert zongoraművész-zeneszerzőt és a Jazzical Trio-t, a Budapest Akadémiai Kórus társaságot. Továbbá a Szironta Együttes előadóművészeinek ha-rangjátéka gazdagította a szuperprodukció programját, valamint a Magyar Légtornász Egyesület artistaművészei és az ARListic Dance Company kápráztatták el a publikumot. A fantasztikus show hangulatát a Rábai Miklós által elindított Magyar Állami Népi Együttes játéka is emelte, mely lenyűgöző népzenei világával visszarepített bennünket a régi idők karácsonyának ünnepi hangulatába.

A művek Hollerung Gábor Liszt Ferenc-díjas vezető-karmester, érdemes művész vezényletével elevenedtek meg az est folyamán, aki 2018-ban hagyományteremtő szándékkal indította útjára az egyedülálló műfajú szimfonikus koncertshow-t.

INGYEN LESZ LÁTHATÓ A TV-BEN!
2023.december 16-án 22:56-kor az M5 műsorán lesz látható
a 105 perces IGAZÁBÓL KARÁCSONY – szimfonikus koncertshow 2022-es koncertje.

Akinek pedig megjön a kedve a koncerthez van egy jó hírünk.  2023-ban is lesz IGAZÁBÓL KARÁCSONY – szimfonikus koncertshow 2023. december 28.-án 19.30-kor az MVM Domeban.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A 2023-as koncert fellépői:
Szekeres Adrien – ének
László Boldizsár – ének
Lajkó Félix – hegedű
Fellegi Anna – ének

Szironta Együttes – harangjáték
Magyar Légtornász Egyesület artistaművészei (művészeti vezető, koreográfus: Vincze Tünde)
ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla)
Budapesti Akadémiai Kórustársaság (karigazgató: Balassa ildikó)
Budafoki Dohnányi Zenekar
vezényel: Hollerung Gábor

A 2023-as koncert leírása:
Idén ötödik alkalommal várjuk közönségünket hagyományos, nagyszabású szimfonikus koncertshow-nkon. Amikor a karácsony épp véget ér, de még áll a fa, amikor még tele van szívünk-lelkünk a meghitt pillanatokkal, amikor még nem indul újra a hétköznapok sora, akkor kínálunk karácsonyi hangulatot szimfonikus zenével, tánccal, légtornászokkal, látványshow-val. Az MVM Dome remek technikájú arénájában a klasszikus zene, a jazz és a pop világából merített, legnépszerűbb nemzetközi karácsonyi dallamok, kórus, zenekar, szólisták gondoskodnak a felejthetetlen élményről.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Ekkor hirdetik ki az Év Szaloncukrát idén!
Kiderült mikor hirdetik ki z Év Szaloncukra verseny győztesét idén?!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

Ezt olvasta már?x