Hallgassa meg a 2024-ben Budapesten koncertező Andrea Bocelli karácsonyi lemezét! Videó itt!

Kelt: 2023.10.06 Juhasz Julianna

Hallgassa meg a 2024-ben Budapesten koncertező Andrea Bocelli karácsonyi lemezét! Videó itt! Kevesen tudják, de Andrea Bocellinek megjelent egy karácsonyi albuma is. amire olyan klasszikusok is felkerültek mint a Silent Night, Jingle Belles, Blue Christmas, s számos latin nyelvterületen ismert dal, s persze a The Prayer. Andrea Bocelli koncertet ad Budapesten 2024. november 23-án a MVM Domean.

Kevesen tudják, de Andrea Bocellinek megjelent egy karácsonyi albuma is. amire olyan klasszikusok is felkerültek mint a Silent Night, Jingle Belles, Blue Christmas, s számos latin nyelvterületen ismert dal, s persze a The Prayer.

Az 1 órás válogatás a neten is meghallgatható, de 2024-ben karácsony előtt élőben is hallhatjuk a mestert énekelni. Andrea Bocelli koncertet ad Budapesten 2024. november23-án a PMVM Domeban. A magyarországi koncertre akár ön is meglepheti karácsonyra családját jegyekkel.

Andrea Bocelli magyarországi koncertjére jegyek már kaphatóak!

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A karácsonyi lemezt itt hallgathatják meg:  

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Diótörő 2023-ban az Operaházban Budapesten - Jegyvásárlás itt!
Visszatér A diótörő a Magyar Állami Operaház színpadára. Jegyek itt!
Diótörő a Budapesti Operettszínházban ifj. Harangozó Gyula koreográfiájával - Jegyek itt!
A Magyar Táncművészeti Egyetemmel közösen színpadra állított Diótörő előadássorozata 2023. decemberétől újraindul, és az egyetem mintegy félszáz diákja vesz részt benne.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

Ezt olvasta már?x